Hvordan å vokse Black Snake rot fra frø

April 7

Svart slange roten, botanisk kalles Trollbær (Actaea) racemosa og flere vanligvis alarmert svart cohosh, er en medisinsk plante urfolk til skyggelagt woodland områder i Nord-Amerika. En urteaktig flerårig, svart slange rot har store, toothed blader og fjær av hvitaktig blomster på stilker; tykk, knobby svart rotstokker- eller røtter – brukes i urtemedisin som et naturlig alternativ til hormonbehandling for behandling av menopause symptomer. Svart slange rot, som kan bli opp til 4 fot, er også økende popularitet som en dekorativ plante i landskap og hager. Det er ikke vanskelig å vokse svart slange rot fra frø, men det tar flere år for røttene å bli klar for innhøsting.

Instruksjoner

•Harvest eldre svart slange rot frø høsten etter valmuen har tørket og begynt å sprekke. Frø vil gjøre en rallende lyd når pod er rystet. Åpne pods og fjern frøene. Høstet svart slange rot frø germinate mer pålitelig enn de som er kjøpt kommersielt, ifølge horticulturists ved North Carolina State University.

•Velg et område for frø seng, holde i tankene som området må tilby fuktig, godt drenert jord og god skygge å etterligne svart slange Roots skog habitat. Et område av stor løvtre trær er ideell, men kunstig skyggen er akseptabelt. Hvis jord inneholder store mengder av leire eller ikke renne godt, kan du bruke hevet planting senger.

•Bruk en spading gaffel å forberede frø sengen, snu jord til en dybde på ca 6 inches. Bryt opp klumper med rake og nivå overflaten.

•Test jord pH nivå å bekrefte det er mellom 5.0 og 6.0. Hvis pH-nivået er feil, endre jord som indikert av retningene.

•Plant frø 1/4 tommers dyp i forberedt jord, avstand dem 1 1/2 til to inches hverandre og dekke dem med en 1-tommers lag løvtre bark eller blad mulch. Ved å plante høsten umiddelbart etter innhøsting, du tillater natur å gjøre arbeidet med å gi varme/kalde/varme syklusen frøene trenger for spiring.

•Hold unge seedlings fuktig og skyggelagte, og observere dem våren for fremveksten. Når det andre settet med ekte blader vises, transplantasjon i vanlig planting senger. Røttene vil være klar for innhøsting fire til seks år etter seeding.

Tips og advarsler

  • Hvis mayapple, trillium, bloodroot eller ginseng vokse i ditt område, vil svart slange roten trolig trives også.
  • Attraktive blomster kan bli kuttet og vises, men noen mennesker finner duften ubehagelig. Det er denne naturlige lukten som gjør black snake Luke en naturlig insektmiddel.
  • Hvis du ikke er sikker på identiteten til anlegget som du samler frøene, kontakt en erfaren herbalist for å bekrefte anlegget identitet. Dette er spesielt viktig hvis du skal høste roten til medisinske formål.
  • Svart cohosh er giftig i store doser.