Hvordan å vokse blåbær i Georgia for optimal vekst

September 22

Hvordan å vokse blåbær i Georgia for optimal vekst

Når beslutter en ny plante å vokse i Georgia, er en blåbær bush et godt valg. Er enkle å vedlikeholde, har ikke torner og spre ikke som gale voksende overalt.

Leger har nylig startet at blåbær er blant de øverste mest fordelaktige fruktene å mate kroppen. Det er ikke rart, vurderer de gi høyest antioksidant kapasiteten på alle frisk frukt, nøytraliserer frie radikaler og hjelpe til å redusere magefett. Ikke for å nevne hjelper de fremme urin skrift helse, hjernen helse, bidrar til å bekjempe hjertesykdommer og lindre forstoppelse og fordøyelse. Noen leger tror selv de er tilknyttet reversere kreft!

Hvis du bor i Georgia, er svært heldig som du bor i perfekt klima for voksende blåbær. Det er i Sør så gjør det voksende demmye lettere som somrene lange og varme og det er vanligvis svært lite kaldt. Det er det perfekte klimaet å vokse blå bær, i Georgia!

Så hvordan gjør du det? Disse tre enkle trinn vil vise deg.

Instruksjoner

•Velg riktig rekke blåbær bush! Få rabbiteye blåbær som de er best for klimaet i Sør. Hvis du ønsker å vokse blåbær i Georgia, er det viktig du rabbiteye forskjellige for de fleste suksess. Det er tre forskjellige varianter av blåbær, som highbush, lowbush og rabbiteye. Den highbush og lowbush er mer rettet mot klima enn slag i Georgia, så vil du styre unna dem.

Rabbiteye blå bær krever mer varme som gjør dem perfekt for voksende i Georgia. En annen grunn vil du plante rabbiteye blåbær busker er fordi de pleier å vokse de største på en heidundrende 10 fot høy! Det betyr mer blåbær for penger og mer igjen for pengene.

Hvor får du rabbiteye blåbær? De fleste lokale barnehager i Georgia bære dem, men hvis du har noe vanskeligheter finne dem du kan alltid bestille dem online for ganske billig.

Når du kjøper dem, prøv å få planter som 2 år som det drastisk øke produksjonen av blåbær.

•Plant dem riktig. De er selv fruktbare, men for best resultat plante dem i to andre varianter å opprette kors pollinering.

For best mulig utvikling av rabbiteye blåbær busker,plante dem i absolutt mest solrike sted mulig og i et område hvor de ikke bli ødelagt av våren frost.

Kontroller at du plante dem i en sur jord av alt mellom 4,5 pH og 4,8 pH, dette er hva de trenger å vokse og møte sitt fulle potensial. De fleste jord ikke dette syreholdig, naturlig, så pass på å gjøre litt jord testing for å sikre at du velger mest syreholdig og fruktbart sted.

Du kan kjøpe hjemmebane testpakker enten i barnehagen der du kjøpe anlegget. Hvis du ikke finner dem i din lokale planteskole, gjerne bestille jord test kit online også. Hvis jord i området har også høy for en pH balanse, må du surheten det med Mir-Acid. Du kan kjøpe Mir-Acid i nesten alle barnehager landsomfattende.

For å gjøre jord mer fruktbare for veksten av din blåbær, må du legge til kompost til jord.

Når du kontrollere jord er både fruktbare og for høyre surhetsgrad, begynne å plante din blåbær busker av avstand dem ca fire fot fra hverandre.

Husk å plante busker blåbær slik at deres blomst perioder overlapper. For eksempel du har en mid sesong og en klar til å starte sin blomst periode. Dette vil sikre degvil ha blå bær året rundt.

Jeg anbefaler å bruke en tre chip mulch rundt anlegget blåbær å hindre veksten av ugress.

Sørg for at dem riktig. Det er mange viktige ting du trenger å gjøre for å sikre at blåbær produksjonen opprettholdes. En av disse tingene er å teste pH balansenav jord årlig for å sikre at har ikke den forandret. Etter din blåbær busker har vært i produksjon i noen år, vil du beskjære dem til å åpne for nye vekst.

Du trenger en god strategi for å holde fuglene unna, med mindre du ikke tankene å ha fugler raid planter. Hvis du ikke vil dele blåbær med fuglene, så kommer du tilvil dekke buskene med en netto.

For å avgjøre når bær er moden og klar til å spise, holde hånden din under hver klynge og mildt penselen dem med fingrene. Noen bær som er klar til å bli spist vil lettfalle i hånden. Nyt!

Tips og advarsler

  • Få rabbiteye frø eller to år gammel bush
  • Plante dem riktig
  • Vedlikeholde dem regelmessig