Hvordan å vokse blåbær i en EarthBox

July 21

Hvordan å vokse blåbær i en EarthBox

Blåbær er store, hardfør busker som år etter år med blomstrer om våren og bære frukt i juli og August. Disse busker nyte en vinteren chill, så er hardfør til kaldere stater som Main og Ohio, og kan produsere opptil 10 lbs. av frukt per bush når de er modne. Frukt trekker skadedyr som fugler, skjønt, så mange mennesker velger å vokse deres blåbær i beskyttet områder der de kan beskytte blåbær tyver. Hvis du ønsker å vokse din blåbær på veranda eller uteplass for beskyttelse, kan du vurdere å bruke en pre-pakket EarthBox voksende situasjonen.

Instruksjoner

•Purchase en stor, tung EarthBox. Blåbær er store busker og krever en tung planter for balanse. Plant din blåbær høsten hvis du bor i et varmt område eller våren hvis du bor i en kald en.

•Sett EarthBox på et sted der den kan motta minst åtte timer med sol hver dag. Blåbær ikke vokser, blomstrer og bære frukt hvis de ikke får riktig mengde av solen. Sett skjermen i bunnen av EarthBox, og trykk fyll tuben ned i sin plass i hjørnet av skjermen. Hell potting blanding som fulgte med kit i EarthBox til boksen er 3/4 full. Du kan også bruke din egen quick-drenering potting blanding. Fyll boksen resten av veien med organiske kompost å oppfylle et blåbær Bushs behov for rike, surt organisk materiale.

•Mix £ 1 av dolomitt inn i topp 3 inches jord. Dette er en kalsium og magnesium tilskudd som øker jord ernæring. Gravingen langs den ene siden av boksen og hell 2 kopper 10-10-10 gjødsel eller 3 kopper Organisk gjødsel i grøften. Legge ekstra potting jord slik at jorda er mounded opp over kanten av boksen med 1 til 1 1/2 inches.

•Sett dekslet på boksen og kutt tak i midten for blueberry bush. Kontroller at fyll røret strekker seg gjennom lokket til vanning. Anlegget blåbær bush gjennom hullet i lokket, dypt nok at sin rot ballen er helt dekket i jord. Vann blåbær bush med 2 inches av vann en uke ved å helle vann inn i fyll røret.