Hvordan å vokse Bing Cherry trær

March 28

Bing kirsebær er en av de mest populære frukttrærne vokst med amatør gartnere. Det er ikke rart, fordi bing kirsebær treet vokser i nesten alle jord som er godt drenert, utsettes for fullt sollys. Disse trærne produsere frukt som er deilig rett fra treet, eller når brukes i baking. En Bing cherry tree vil vokse til en høyde på 20 fot høy, med en eldre spredning av ca 15 fot.

Instruksjoner

•Plant Bing kirsebær treet om våren eller falle. Velg et område for treet som får mye sol og har litt surt, godt drenert jord.

•Purchase et kirsebærtre som har blitt podet på en rootstock. Hver type rootstock kommer med sin egen planting spesifikasjoner; spørre om planting detaljer ved barnehagen der du gjør kjøpet.

•Spread mulch rundt foten av treet, men la en 6-tommers ring rundt treet med ingen mulch. Vann rikelig, unntatt i vintermånedene når bør du bare vann når jorden er tørr. Gjødsle våren og etter høsting kirsebær.

•Train treet ved beskjæring slik at den har en hovedavdeling trestamme med mange sidegreiner. Beskjære en gang i året på slutten av vinteren mens treet er sovende.

•Harvest kirsebær bare når de er fullstendig modne, fordi sødme av kirsebær vokser raskt i siste dagene av modning. Ta vare ikke for å skade anspore når høsting, eller du kan skade neste års kirsebær.

Tips og advarsler

  • Bing cherry trær krever deling å produsere frukt. Heldigvis kan de Kors pollinering med nesten alle andre søte kirsebær. Hvis du ikke har som et tre nær posisjonen din plante, plante to trær.