Hvordan å vokse banan trær i kaldere klima

July 2

For å vokse banan trær hvor kalde vintre er normen, er det viktig å ta nødvendige forholdsregler for å beskytte banan planter. Musa banan, kan ikke som det kalles vitenskapelig, tolerere under frysepunktet temperaturer til sin over bakken stammer. Beskytte rot lager og største stammen kan sikre banan vil komme tilbake neste år og øke sjansen for å banan frukt neste høst.

Instruksjoner

•Mulch området roten av banan trær godt å holde corm fryser. Banan planter har ikke noen woody vev; de er ikke ekte trær, men er gigantiske urter. Hovne rot strukturen ved foten av anlegget kalles en corm og så lenge dette overlever vinteren, banan planter vil komme tilbake. Nye planter, banan pups, vil øke langs siden mor corm og ofte vil det være flere som kommer hvert år. Med dekorativ bananer, de dyrket bare for sine blader, er det bare nødvendig for å beskytte corms. Den beste måten å gjøre dette, i områder der bakken ikke fryser, er å legge ned en god tykt lag av organisk mulch. Kuttet opp blader fra banan selv bør være en del av mulch. Løv, gress, filler papir og flis, kan alle brukes som gressmalingsklaffen. Bananer vil råtne hvis jorden rundt dem blir for våt, så ikke bruk torv mose som det holder på vann. Hvis banan treet er i et område som har våte vintre, plasser mulch materialer i plast søppel poser og bunke dem over corms, som veien mulch ikke beholder den banan corm våt.

•Beskytter viktigste banan stammen å prøve og få banan blomst og gjøre frukt neste år. Banan planter trenger alt fra 15 måneder til nesten to år med vekst å produsere moden frukt avhengig av variasjon og vekstforhold. En måte å komme rundt dette faktum i kald vinter klima er å holde Deviled stammen i live og beskyttet fryser. Etter en sommer vekst har de største stammen en bananplanten en fullt dannet blomst knopp dypt inne i den. Ved å holde denne stammen i live, bananplanten trenger ikke å starte hele igjen neste vår og vil ha et forsprang på å produsere en banan blomst og frukt før neste vinter. Det kan være flere små banan planter som har kommet opp rundt den største store stammen banan treet. Velg en å prøve og lagre som er rundt 4 til 6 fot høy. Mye høyere og det er for vanskelig å dekke dem vel, og banan planter under 3 fot ikke har nok vekst å virkelig være verdt å redde. Kutte ned alle andre banan stammer eller separate alle små banan pups og potten dem opp til vinteren inni. Kuttet alle bladene fra banan stammen lagres, rett før første fryse. Alle disse ekstra stengler og blader bør legges ned som gressmalingsklaffen.

•I områder som bare har noen fryser og uregelmessige perioder i kaldt vær, gjør en midlertidig dekke for banan anlegget. Wire tomat bur eller en ramme laget av plast rør, dekket med plast sheeting fungerer godt på kaldere netter og kan fjernes når du ikke trenger. Bare åpne toppen når været er varmt. Ikke Pakk plast rett rundt banan stammen. Det er ikke en god isolator og der det berører bananplanten vevet vil fryse. Det vil også raskt varme opp og lage banan anlegget første solrik dag

•WHERE Vintrene er vanskeligere og minusgrader er jevnere, en permanent vinterpresenning over banan planter vil være nødvendig. Pakk banan stammen i gamle tepper, burlap sekker eller selv ruller av isolasjon. Deretter dekk disse med plastfolie å holde dem fra å bli våt. Store plast søppelsekker kan være pakket rundt isolasjonsmaterialer og knyttet rundt dem. Plass en gallon størrelse plastikk gryte over toppen dekket med et trash bag å kaste vann. Streng pakket rundt alle flere ganger vil holde det på plass når vinden blåser. Stable flere poser fulle av høsten bladene rundt stammen å beskytte den. En annen metode er å bruke dem utenfor swing og patio møbler puter. Plasser dem i store søppelsekker og pakke dem rundt banan stammen, knytte dem på plass.

• Det er også mulig å grave opp den banan corm og lagre det og sin stamme over vinteren. I områder hvor jorden fryser hardt, er en av de beste måtene å lagre banan planter å grave dem opp og holde dem i et kjølig tørt område hvor de ikke fryser. Bananer har grunne rotsystem gjør dem enkle å grave opp. Utvidet corm ved foten av stammen er hva å grave opp hele sammen med tilknyttet stengelen. Ikke prøv å lagre noen av ømme røtter og ikke prøve å spare noen stammer som har blomstret allerede. Fjerne noen løs jord og kuttet alle bladene og lagre plantene liggende eller lente seg opp langs veggen. I garasjen eller under huset i gjennomgangen plass, er gode steder å lagre dem. De nød til å oppbevares kjølig, under 60 grader og tørr å bo sovende. Da plantet tilbake våren må de støttes ved å knytte dem til innsatsen til godt forankret. På grunn av deres myk stammer ikke knytte dem med tau, bruke klut strimler minst 6 inches bredt rundt anlegget. Ikke plante i corms også dypt, bare 4 til 6 inches dyp som de vokste før. Gjødsle banan trær sterkt for å fremme rask vekst. Vel råtnet kompost, bomull frø måltid og peis aske, er alle gode kilder til banan ernæring.