Hvordan å vokse bambus inne

December 12

Hvordan å vokse bambus inne

Bambus anlegget er en fjern slektning til gress vanlig i USA. Med mer enn 1.200 arter av bambus er de en av de mest varierte og tilpasningsdyktig plantene på planeten. Overraskende, de tropiske artene av bambus er mer egnet til vokser inni, men tempererte arter kan være dyrket med litt mer arbeid. Det er ganske lett å vokse bambus inne, og de krever bare en liten mengde spesialbehandling.

Instruksjoner

•Plant bambus i en pott som er bredere enn den er dyp. Røttene av bambus vokser horisontalt, og til slutt det vil vokse til maksimumstørrelsen som tillates av potten. Når dette skjer, fjerne bambus fra potten og kuttet en tredjedel av røttene ytterste. Dette er ikke skadelig for bambus men vil tillate røttene å fortsette å vokse.

•Fertilize bambus bruker gjødsel som er høy i nitrogen, men lav i potash. Ideelt bør en 30-10-10 gjødsel brukes. Dette betyr at gjødsel 30 prosent nitrogen, 10 prosent fosfat og 10 prosent potash. Gjødsle bambus annenhver uke om våren og sommeren, og en gang per måned i høst og vinter.

•Apply en konsekvent kilde av lys til bambus. Lysmengden bambus avhenger trenger av størrelsen på blad og temperaturen i rommet. Jo større bladene og det høyere temperaturen, mer lys er nødvendig for å holde bambus sunn. Men er holder temperaturen over 70 grader F og gir minst fem timer med sollys per dag en generell retningslinje.

•Et bambus ofte. Aldri la jorda tørke helt. Bambus kan ikke vokse i stående vann og jord bør holdes fuktig hele tiden. Fuktighet spiller en stor rolle i helsen til bambus også. Etterligne et tropisk klima for bambus ved å kjøre en luftfukter i rommet med bambus.

•Trim bambus når det er nødvendig. Culms er woody stilkene av bambus, og kalles canes når de har blitt kuttet. Klippe bort noen usunne ser culms på jord nivå ved hjelp av en lem kutter. For bambus som er outgrowing rommet, kan toppen trimming av på høyeste felles.

Tips og advarsler

  • Ideell arter av bambus for voksende omfatter innendørs shiroshima, meksikansk gråt bambus, gylden gudinnen, tsuboi og klosteret bambus.