Hvordan å vokse bambus i et rør vann

January 25

Hvordan å vokse bambus i et rør vann

Vokser bambus er noe enda nybegynneren og nongardener oppnår vellykket siden bambus er en hardfør plante. Bambus er antatt å bringe god lykke og er veldig populært på grunn. Også ser estetisk det fint. For å gjøre din bambus enda mer behagelig for øyet, velger mange mennesker å vokse deres i rør av vann i stedet for boller. Følg disse trinnene for å sikre bambus planter vil vare lenge.

Instruksjoner

•Plasser og ordne din stikker i din rør. På bunnen av røret, anchor stokker av bambus ved å plassere om 2 eller 3 inches av steiner, fortrinnsvis river steiner siden de tillater mer vann å strømme til røttene. Tie hage ledningen rundt pinner å holde dem på plass, er sikker ikke å kutte bambus med wire.

•Fyll din rør med vann. Hvis du har hardt eller nondrinkable vann, kan du i stedet bruke filtrerte eller våren vann. Holde din bambus i vann hele tiden og erstatte vannet hver uke for å holde det rent og fri for alger.

•Plasser din bambus plante direkte sollys. Etterlater kan gule hvis bambus er utsatt for for mye sollys. Hvis du merker gule blader, plukke dem av med fingrene. Flytte anlegget til en shadier spot hjemme hvis mye blader start til gult.