Hvordan å vokse bambus gjerde

March 25

Hvordan å vokse bambus gjerde

Vokser live bambus gjerde er en flott måte å legge til personvern i hagen din i en økologisk forsvarlige måte. Ikke bare bambus vokser raskt, men det absorberer karbondioksid raskere enn de fleste andre planter. Men når bambus er opprettet det kan være vanskelig å kontrollere, så sørg for at du er klar og villig til å opprettholde gjerdet, og også sjekke med naboer hvis du skal opprette gjerdet langs egenskapslinjene.

Instruksjoner

Hvordan å vokse bambus gjerde

•Velg kjører eller klumper bambus. Kjører bambus vil spre raskere, men det også sender ut rotstokker underjordiske, som kan reise til 30 feet før overflaten---godt inn i naboens hage. Clumping bambus vil ikke vokse til en gjerde så raskt, men blir hovedsakelig på ett sted. Phyllostachys Samsung er en vanlig kjører for gjerder.

•Prepare jord. Kontroller at du plante bambus i jord som er godt drenert. Bakken som bakkene litt er ideelt.

•Velg riktig sted. Bambus planter trenger delvis sol, men ikke full sol, hvis du bor i en tropisk plassering. Bambus trenger også å være skjermet fra sterk vind, som de bare vil bøye seg i respons til en sterk vind.

•Plant planter mellom 1 og 6 fot fra hverandre, avhengig av arten av bambus. Be din lokale hage senter hvilken bambus fungerer godt i voksende sonen for å lage en levende gjerde.

•Et din bambus minst en gang i uken i tørr staver. Klippe ned noen skudd som vises utenfor der du vil gjerdet å vokse.

Tips og advarsler

  • Bambus gjerde fungerer best for å opprette en privat hjørne av gårdsplassen ditt fremfor å omgi et område.