Hvordan å vokse Baby gulrøtter som en Houseplant

August 18

Gulrøtter er hardfør rot avlinger i hager og sist gjennom både frost og varme. Som rot avlinger, men kan de falle byttedyr til skadedyr, sykdommer og råtnende og krever konsekvent vedlikehold. Vokse gulrot avlinger innendørs i potter å eliminere muligheten for råtnende og pest invasjoner. Velg liten baby eller runde gulrøtter for små, kompakt vekst i Potter og beholdere, og nyte både frilled, dekorative planter og eventuell harvest.

Instruksjoner

•Start innendørs gulrøtter på slutten av vinteren og tidlig våren for rask avlinger, og gjenta din plantings som kreves for en kontinuerlig høst. Bruke 6 - 10 tommers høye Potter og beholdere med samme diameter for baby gulrøtter, som nå bare 4 til 5 inches i høyden. Bruke potter med avrenningshull for å holde gulrøtter av stående vann, som forårsaker råte.

•Fyll hver pott til innen 1/2 tommers øverst med en jord-basert eller jord-mindre potting foundation. Gulrøtter trives potting jord, som inneholder organisk materiale for fuktighet oppbevaring. Ikke bruk tunge leire eller fyll skitt, som det vil begrense gulrot vekst. Slå 5-10-10 detaljert gjødsel til jord for sakte-release ernæring.

•Plant baby gulrot frø 1/4 tommers på hver 1 til 2 inches i potter. Satt potter i områder med full til delvis sol og god luft bevegelse eller full kunstig lys. Gulrøtter gjør best ved temperaturer på 60-70 grader F.

•Et gulrøtter med 2 inches av vann hver tre dager og se for jord tørking. Gulrøtter trenger konsekvent fuktighet og kan tørke raskere i den tørre luften av huset. Tynn seedlings til hver 3-4 inches i potter når de spire, gi hver gulrot mer rom for vekst.

•Harvest baby gulrøtter når de nå 1/2 tommers rundt og 2 til 3 inches i lengde, eller la dem å vokse til full modenhet. Baby gulrøtter modne i 52 til 68 dager, avhengig av cultivar.

Tips og advarsler

  • "Lagre" baby gulrøtter i jord før du bruker dem, eller trekke dem fra jord og lagre dem i kjøleskapet.