Hvordan å vokse avokado i Arizona

May 23

Hvordan å vokse avokado i Arizona

En meksikansk avocado hybrid, kalt vinter meksikanske, er den beste typen avocado å vokse i Arizona. Den vinteren meksikanske avokado er hardføre enn andre typer avokado kunne tåle temperaturer i Arizona så høyt som 115 grader F, og så lavt som 18 grader F uten å opprettholde skade. Gi avocado treet masse skyggen og vann vil tillate denne frukten trives i Arizona været.

Instruksjoner

•Velg et område vel skyggelagt fra solen, som på siden av huset eller et stort tre i hagen. Jord må raskt drenering for å unngå over metning av avocado trerøtter forårsaker rot råtne.

•Dig et hull for avokado treet 1 fot dyp og to til tre ganger diameteren på rootball. Bruk spade til å bryte opp jord i bunnen av hullet så det er løs i stedet for kompakt.

•Bruk slange fylle hullet med vann omtrent halvveis. La vannet seep i jord. Ta kniv eller saks og kuttet plast potten fra roten ballen avocado treet. Plass treet i tomme hullet.

•Mix kompost i jorden du fjernet for å gjøre hullet. Blandingen skal være like deler kompost og jord. Kontroller at kompost er grundig blandet med jord.

•Fyll i hullet med kompost og jord blanding. Stoppe fylle hullet når det er 1-2 inches fra toppen. Denne fordypningen danner et basseng for vann som vil presse salt i vannet fra røttene av unge treet. Salt vil brenne avokados røtter og drepe den.

•Et en ung avocado tre to til tre ganger i uken, slik at jorda tørke litt ut mellom vanning. Plasser slangen nær foten av treet og tillater vannet å piple ut av slangen i noen timer, en prosess kjent som dype vanning. For etablerte trær, lå en slange på den ytre omkretsen av treets blader til vann.

•Se om tørrhet i jord i høye temperaturer om sommeren og øke vann tilsvarende. Redusere vanning i løpet av vinteren og regntiden.

Tips og advarsler

  • Midlertidig skygge kan settes opp ved hjelp av polakkene og en skygge klut for de første to til tre år. Avocado treet blir etablert og i stand til å skyggelegge sin bagasjerommet fra solen. Når plante en avocado treet i jord som ikke er godt drenert, kan du mound skitt for å opprette en berm så overmålet vann starter fra treet. Bruk en sitrus gjødsel som er balansert, eller en organiske kompost, en gang i året, og pass på å følge retningslinjene fra produsenten på etiketten.
  • Ikke gjødsle avocado treet for det første året før det er godt etablert. Unngå å bruke gjødsel som inneholder kjemikalier. Kjemikalier kan heve salt i jord som resulterer i brent røtter.