Hvordan å vokse armensk agurker på et gjerde

September 3

Agurker vokse i hager rundt om i landet og lykkes i enhver sone som inneholder 50-70 dager av sommer. Armensk agurk hagl fra Armenia og Italia og trenger de samme Varmstart, næringsrik jord og strukturell støtte som noen andre agurk. De vokser lange, ribbet og litt hårete frukt som er bøyd, vridd og opptil 1 verftet i lengden. Alltid plante agurker i våren som de krever mye sol fra starten. Hvis du har et gjerde hendig, anlegg i området og bruker gjerdet som et voksende espalier for støtte.

Instruksjoner

•Start armensk agurker våren, når de natten temperaturene nå 60-65 grader Fahrenheit. Disse er frost-følsomme planter som dør i slutten Frost, så aldri sett dem ut for tidlig.

Finne et sted langs gjerdet hvor slangeagurker får full sol i åtte timer om dagen. Armensk agurker kan vokse i skyggen, men ikke vil blomstre eller frukt til full kapasitet. Velg områder som får god drenering og luftsirkulasjon, og tildele 4 inches plass til hvert frø.

•Amend rad av jord gjerdet for din armensk agurk, 4 til 6 inches fra foten av gjerdet. Grave i 6 inches jord å løsne det og legge 3 inches av organiske kompost. Armensk agurker liker, fruktbare jordbunnen og gjøre det bra med fukt-beholder kompost som et tillegg. Legge til 5-10-10 gjødsel per fabrikanten retningene å øke ernæring i jord.

•Plant armensk agurk frø 1 tomme dyp, i en avstand på 4 inches. Vann frøene til jord er fuktig til en dybde på 3 inches, og 1 tomme mulch fordelt jord mellom plantings. Mulch opprettholder jordfuktighet og varme. Forvent spiring og spirende i fem til ti dager.

•Thin seedlings til hver 12 inches når de spire, gi hver plante nok plass til å spre og vokse uten konkurranse. En uke til å opprettholde konsekvent armensk slangeagurker oppføre en tidsplan for 2 inches av vann og jord fuktighet.

•Tie agurker til gjerdet når de får lenge nok. Sikker de viktigste vinstokkene til gjerdet med myk følte bånd, bånd eller biter av tøy. Ikke binde løvverk eller blomstring stilk, som de vil bryte. Knytte agurk vinstokker eksponerer anlegget for å bedre sol og luft og gir frukt mer plass til å vokse.

•Feed agurker med 5-10-10 gjødsel på blomstrende og så igjen tre uker senere å oppmuntre frukt produksjon og modning. Følg produsentens instruksjoner for gjødsel program, og alltid vanne plantene umiddelbart etter fôring.

Tips og advarsler

  • Armensk agurker gule når de er moden og klar for innhøsting.