Hvordan å vokse ananas & trær Guava

May 23

Ananas guava (Feijoa sellowiana) treet er en langsom voksende store busk som vokser til 15 fot høye og brede. Den kan er grønn med sølvfargede grønne blader og beskjæres eller skråstilles for å danne en tykk sikring eller skjermen. Det enestående ansiktstrekk av ananas guava er interessant hvite og røde blomster etterfulgt av spiselige egg-formet frukt som faller til bakken når moden. Ananas guava er egnet for voksende i USDA hagebruk soner 8 til 11.

Instruksjoner

• Velg et sted å plante din ananas guava trær som har minst seks timer med full soleksponering hver dag. Mens ananas guavas trær vokser i skyggefulle steder med så lite som fire timer med sol hver dag, beste blomst og frukt produksjon forekommer i en full-Søn posisjon. Også bør plasseringen være godt drenert. Ananas guava kan ikke tolerere vannfylte jord.

•Clear planting området alle ugress og vegetasjon så det er ingen konkurranse for vann og næringsstoffer. Ananas trær guava er svært tilpasses jord i planting området så det er ikke nødvendig å legge til noen jord endringer.

•Dig en rekke hull å plante ananas guava trærne som er 8 til 10 fot fra hverandre. Anlegget nærmere er en tett hekk, men noen nærmere enn 4 fot ikke nødvendig for fullstendig dekning. Hullene skal romme hele roten systemet av hver plante mens ikke trærne skal plantes noe dypere enn de er plantet i deres beholdere.

•Sett ananas guava trær i planting hullene. Spredt for hånd noen røtter omringe rotsystemet av trærne så de ikke kan fortsette å vokse rundt roten ballen. Røtter omringe rotsystem til slutt girdle treet og kuttet av næringsstoffer og fuktighet flyt i over bakken delen av treet.

•Legg vann til jord som du fylle de planting hullene å sikre en god tetning av jord rundt eksisterende røttene av ananas trær guava.

•Spread et lag mulch 1 til 2 inches tykke over røttene av ananas guava treet til å bevare fuktighet og hindre ugress.

•Legg vann til området rundt bunnen av ananas guava trærne hver 10 til 14 dager for første år og usedvanlig tørre perioder. Selv om ananas guava tørke-tolerant, det blomstrer og produserer mer frukt hvis vanning regelmessig.

Tips og advarsler

  • Det vitenskapelige navnet for ananas guava, (Feijoa sellowiana) er noen ganger sett på som (Acca sellowiana) i noen hagearbeid publikasjoner.