Hvordan å vokse Aerangis Macrocentra i en kurv

December 10

Hvordan å vokse Aerangis Macrocentra i en kurv

Aerangis macrocentra er en temperatur-tolerant, miniatyr orchid arter innfødt til tropiske Afrika og Øst kyst og sentrale Madagaskar. Som andre orkideer i Aerangidinae familien er det en epiphyte, betyr at det vokser ikke-parasitically på andre planter, for eksempel trær, og stammer fuktighet og næring fra regn og luft. Den voksende vaner og etterfølgende hvite blossoms er Aerangis macrocentra en orkidé til vokser i kurver. Mens ofte vokst i dyre tre kurver laget av teak, fare orkideer like bra i kokos-lined wire kurver.

Instruksjoner

•Fjern plast innpakning fra orkideer, eller fjern en potteplante orkidé fra beholderen. Riste anlegget forsiktig for å løsne noen store potting mellomstore biter. Rengjør røttene med en myk børste.

•Plasser orkidé bark eller en kork skive i bunnen av kokos kurven. Dempe sphagnum mosen av spritzing det lett med vann flaske. Fylle alle sprekker eller sprekker med pre-fuktet mosen, og Legg et tynt lag med perlestrikk over hele middels overflaten.

•Plasser orkidé røtter på mosen. Tråd nålen med lang lengde monofilament tråd. Mate nålen gjennom én side av kokos kurven. La en 4-tommers hale av monofilament henger på ytterkanten. Lå monofilament over orkidé røttene og mate den andre enden ut den andre siden av kurven. Flytt nålen over omtrent en tomme, mate den tilbake gjennom kokos veggen, over røttene og ut den andre siden av kurven. Knytte de to endene av monofilament sammen for å sikre røttene i medium. Spray røttene med vann.

•Legg i en varm område som mottar filtrerte sollys og god luftsirkulasjon. Aerangis macrocentra foretrekker varme temperaturer med rikelig med luftsirkulasjon; hengende kurven kan mer luft å sirkulere gjennom røttene. Ideell temperaturområdet for Aerangis macrocentra er fra 59 grader Fahrenheit i vinter til en høy på 98 grader om sommeren, men gjør mest best på moderate temperaturer.

•Fertilize med et velbalansert gjødsel gjennom på orchid voksende perioden. Orkideer er tunge matere, men potting materialer for orkideer gir ikke noen næringsstoffer. Bruke gjødsel med høy nitrogen innholdet i våren og generelt Universal gjødsel om sommeren. Redusere eller stoppe fôring vinteren. Bland og bruke gjødsel i henhold til produsentens instruksjoner.

•Et tungt fra sen vår til tidlig høst mens de aktivt vokser; redusere vanning i vinter. Tillate orkidé å delvis tørke ut mellom Pottejorden, men ikke la det tørke helt ut. Vann daglig i litt tørrere eller varmere klima.