Hvordan å vokse Acroclinium

June 27

Acroclinium, som også går det botaniske navnet "Helipterum roseum", er en årlig som blomstrer i sommermånedene. Fabrikken produserer mange loddrett stammer som vokser fra en sentral base med hvit eller rosa blomster på toppen. Ligner tusenfryd, er blomstene ofte kuttet og tørket. Selv om acroclinium planter er solgt som seedlings våren, er de ofte dyrket direkte fra frø sådd i bakken.

Instruksjoner

• Vent til midten til slutten av våren når Dagtid temperaturer gjennomsnitt 65 til 75 grader Fahrenheit.

•Look for et planting område med godt drenert, litt sandholdig jord og fullt sollys. Trekke opp noen ugress eller gress i planting området så de ikke konkurrere med acroclinium frø.

•Løsne topp 2 til 3 inches av jord i området ved hjelp av baugen rake. Jevne ut toppen av jord jevnt, men ikke pakke den ned. Bruke håndtaket av raken til å opprette en fjerdedel tommer dyp grøft hele veien over området. Hvis flere rader er ønskelig, fordele dem på 6 - til 8-tommers intervaller.

•Sett acroclinium frø i grøften, avstand på 6 - til 8-tommers intervaller. Trykk jord i skyttergravene til frøene er knapt dekket. Frø kan vokser best på jord, men være spist av fugler om ikke dekket lett.

•Et jord til 3 inches dyp, med en hage slange og sprøyta vedlegg. Ikke vask bort frøene. Holde jorda stadig fuktig til frøene spirer, som tar 14 til 20 dager.

•Sett 12-tommers høye bambus innsats i jorden bak hver plante, en gang planter nå ca 6 inches høy. Sted innsats 3 til 4 inches bak hver plante og trykk i bakken til de føles solid. Pakk strengen eller hagearbeid bånd rundt bunnen av hver plante og knytte en knute bak innsatsen.

•Kontroller at acroclinium planter regelmessig i løpet av sommeren etter tegn på bladlus, små grønne eller brune insekter som samles på bunnen av bladene. Hvis du oppdager bladlus, spray acrocliniums med en insecticidal såpe.

•Skjære på døde stammer tilbake til overflaten av bakken i sen høst eller tidlig vinter, med beskjæring sakser, siden planter ikke vil rebloom. Du kan også klippe dem tilbake når blomstrende opphører på sensommeren.