Hvordan å vite når din septiktank sikkerhetskopieres

February 5

Hvis du bor i et landlig område, har du sannsynligvis en frittstående septiktank som ikke er koblet til en byens kloakk. Med riktig pleie, som inkluderer regelmessig renhold, er septisk systemet utviklet for å fungere riktig og siste for år. Noen ganger, skjønt, kan din septiktank bli sikkerhetskopiert. Det er vanlig tegn og tester som vil fortelle deg når det skjer.

Instruksjoner

• Kjør vann ned et avløp i huset. Hvis vannet er sakte i løper ut eller det ikke kjøre, kan det hende tette i som tapper. Sjekk andre avløp på de lavere nivåene å se om de fungerer ordentlig. Hvis alle avløp har et lignende problem, er det mulig din septiktank sikkerhetskopieres.

•Flush toalettet på det laveste nivået av huset. Hvis toalettet ryggene opp uten noen åpenbar grunn, kan det være et tegn din septiktank sikkerhetskopieres. Andre toalett i de lavere nivåene. Hvis de ikke tømme riktig enten, det er en mulig kvittere din septiktank er feil.

•Visually kontrollere området inne din gårdsplass der septik systemet er installert. Ikke begrense din inspeksjon til området direkte over tanken. Hele septisk systemet dekker et stort område. Den inneholder én eller flere distribusjon delingsalternativene, flere linjer og et absorpsjon felt. Se etter våte eller squishy flekker i hagen din, spesielt grå eller sort vann eller flekker som lukter avfall. Disse er kjennetegn som din septiktank kan sikkerhetskopieres.

• Kjør et avløp slange ned toalett eller et avløp på main linjen mellom huset og septiktank. Det kan være tett på grunn av trerøtter, en stiplet linje eller fast avfall som ikke har vært skylles ned i toalettet. Hvis slangen tømmer linjen, sikkerhetskopiert din septiktank ikke.

•Hire en septiktank profesjonell. Han eller hun kan åpne opp riser lokket på din septiktank og bruke en spesiell pinne for å måle mengden av avskum og slam. Hvis avstanden fra bunnen av avskum er 12 inches eller mindre fra toppen av slam, må du ha din septiktank renset ut.

Hvis din septiktank ikke har en utvidelse eller andre tilgang, må du ansette en entreprenør en Traktorgravere å avdekke det først. Har en utvidelse installert så din septiktank blir mer tilgjengelig i fremtiden.

Tips og advarsler

  • Hvor ofte din septiktank trenger å bli renset ut, avhenger av størrelsen på din tank og hvor mange mennesker bor i huset.
  • Prøv å unngå bilkjøring over området av verftet der septiktank ligger. Vekten kan knuse eller bryte kloakken linjene. Unngå plante trær og busker nær septiktank. Røttene kan tette systemet. Ikke flush elementer som engangs bleier, kondomer, kvinners produkter, papirhåndklær, matlaging fett/olje og kaffegrut ned toalettet ditt. Disse kan lett tette din septiktank og føre til bli sikkerhetskopiert.