Hvordan å vise fram særtrekk sjeldne planter

August 9

Hvordan å vise fram særtrekk sjeldne planter

Planter gi hjemmet eller hagen et element av frodige farger, gjør en plass føler levelig og grønn. Sjeldne planter er like verdifulle antikviteter; du ikke bare ønsker å se etter dem godt med forsiktig vedlikehold, men du også ønsker å vise dem på en måte som trekker oppmerksomheten til dem, utstillingsmonter deres spesielle funksjoner. Heldigvis trenger du ikke å være ekspert på flora og løvverk vises for å vise din sjeldne planter i en strategisk måte.

Instruksjoner

Innendørs sjeldne planter

•Plasser anlegget på en pidestall slik at den plasseres høyere enn omgivelsene og i en fremtredende. Plass den i nærheten av et vindu fra husholdning trafikk og andre møbler. Sjeldne anlegget skal ikke ha andre typer møbler av.

•Hang farget bakgrunn bak anlegget i en farge som kontraster viktigste fargene på anlegget. Dette understreker anlegget karakteristiske blader eller blomster.

•Emphasize sjelden størrelsen eller formen på anlegget med en miniatyr ornamentikk i anlegget jord. For eksempel hvis anlegget er svært høy, vil en liten ornamentikk i jord understreke dette. Hvis anlegget har bemerkelsesverdig runde eller ovale roseblader eller blader, gir en kubikk ornament kontrast for vekt.

•Hang planter i hengende kurver fra tak. Dette setter sjeldne planter i øyehøyde, gjør funksjonene av de sjeldne vanskelig å savne.

Utendørs sjeldne planter

•Plasser sjeldne planter i en hevet blomst seng. Dette bringer oppmerksomhet til anleggene, som det sequesters dem fra resten av floraen i hagen og gjør dem enklere å se.

•Plant vanlige varianter av anlegget ved eller nær sjeldne anlegget. For eksempel er visse sjeldne planter sjeldne fordi de kommer i en annen farge enn standard variasjon. Crocus herbertii har en lys oransje farge og karakteristiske form som gjør dem merkbart forskjellig fra standard krokus. Plante noen standard krokus foruten disse sjeldne planter er en måte å understreke dette.

•Space sjeldne planter utenfor med god avstand. Når hagen er overfylt, er det vanskelig å verdsette de ulike variantene av planter. Mest sjeldne plantene er i detaljene, som gjør nok plass mellom planter avgjørende for en optimal visning.

•Hang planter fra kurver på ryggen våpenhuset eller et lysthus. Dette setter sjeldne planter i øyehøyde slik at alle kan sette pris på detaljene for plantene.