Hvordan å vise en underetasje

October 6

Hvordan å vise en underetasje

En konkret underetasje varer tiår med bare minimalt vedlikehold nødvendig å holde overflaten uten alvorlig skade. Selv det beste vedlikeholdet, men kan ikke beskytte betongen mot normal slitasje som kan forårsake små sprekker, huljern eller flekker. Når skader som mars utseende uten å påvirke den strukturelle integriteten av betong oppstår, kan du gjenoppstår betong med overlegg. Et overlegg er et ekstra lag av betong som skaper en attraktiv overflate samtidig beholde styrken på skive og vises så god som ny.

Instruksjoner

•Fjern alle baseboards eller trim rundt underetasjen. Bruk en snuse for å fjerne baseboards der de er spikret vegger uten å skade styrene. Sett dem til side for erstatning hvis nødvendig.

•Rengjør overflaten av betongen, fjerne løs skitt eller rusk med en stiv-bristled kost. Rense ut noen konkrete sprekk benytter en stålbørste. Vask feiet overflaten med en pH nøytral renere, med en scrub pensel fjerne gjenstridige skitt innskudd. Skyll rester fra overflaten av betongen og la dem tørke helt for ca to timer før du fortsetter.

•Repair sprekker i betongen ved å fylle dem med felles reparasjon sammensatte. Trykk sammensatt i sprekker i underetasjen bruke en sparkel, deretter skrape overflaten av reparasjon med kniven for å fjerne alle overflødig stoff. Tillate sammensatt tørke tiden foreslått av sammensatte produsenten.

•Rent en konkret jeksel fra en oppussing butikken eller utstyr utleie butikk. Kjør over underetasjen lage riper i overflaten. Riper lage en grov tekstur som lar overlegget overholder betongplate. Fjerne støv etter sliping prosessen.

•Fargeringer et lag bonding Lim over overflaten av gulvet, sprer det jevnt med en nal. Start i hjørnet lengst utgangen av kjelleren og arbeide deg mot utgangen. Limet hjelper binde gamle skive med overlegg, slik at bevegelsen i skive har en tilsvarende bevegelse i overlegg og forhindrer sprekker fra utviklingsland. Det forhindrer også vann fra innsamling mellom flater, som kan føre til mugg og skade. Vent til limet tørke til et punkt der det er ikke lenger våt, men fortsatt er tacky.

•Kombiner overlegget bland i en stor bøtte med en elektrisk drill med litt miksing, følg produsentens instruksjoner.

•Fyll overlegget på kjeller overflaten, som dekker hele skive. Konsentrere seg om fylle noen lave punkter på overflaten. Bruke en sparkel å spre og nivå overlegg, opprette jevnt underlag.

•Float overflaten av overlegg med en tre dupp å bringe fuktighet til overlegg overflaten og bosette seg samlet i overlegg jevnt gjennom. Tillate overlegget tørke angitt av produsenten.

•Rull på et lag av betong fugemasse bruker en maling roller som beskytter nye fra flekker.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil farge overlegg, legge fargestoff under miksing.
  • Bruk arbeidshansker, vernebriller og en respirator under prosessen med å beskytte deg mot farlige materialer.