Hvordan å ventilere et vokse rom

December 2

Hvordan å ventilere et vokse rom

En av de viktigste aspektene av en voksen er fint luften flyte. Konsekvent oppdatert luft fremmer plantevekst og forebygger problemer som varme-relaterte stress på planter, mugg og insekter. Ventilasjon et vokse rom inkluderer oppgaver som beregner rom volum og fan størrelsene, justere fan størrelsene for air flow restriksjoner og sette opp fans.

Instruksjoner

•Calculate rom volumet. Måle lengden, bredden og høyden til vokse området, og deretter multiplisere disse tre tall for å beregne rom volumet. For eksempel hvis et rom er 10 fot lang, 8 feet wide og 12 fot høy, rom volumet er 960 kubikkfot (10812).

•Calculate fan størrelsen. En kubikkfot per minutt (CFM) tallet representerer mengden luft fan flytter ett minutt, minus alle begrensninger å luftstrømmen. En generell anbefaling er hvis vokse rommet er i et varmere klima, friske luften hvert minutt; for en kjøligere området, oppdatere opp hvert tredje minutt. For eksempel hvis rommet ditt vokse 960 kubikkfot og du befinner deg i et kjøligere, Velg en 320 CFM fan (960/3).

•Juster CFM for alle begrensninger å luften flyte. Beregningene i trinn 2 er for luftstrøm uten restriksjoner. Hvis en 320 CFM fan er tilkoblet, for eksempel en carbon filter tube, legge 20 prosent fan størrelsen, og vokse rommet er i en varm og fuktig klima, kan du legge til 40 prosent. Når velger en fan CFM, holde inne sinn er det bedre å ha mer luft enn ikke nok. For profesjonell forslag til CFM fan størrelser for en voksen konfigurasjonen, Konsulter en hydroponics butikk.

•Opprette fans. Husk at varm luft stiger og kaldere luft bosetter. Derfor montere en fan høyere inne din vokse rommet til å blåse den oppvarmede luften ut (for eksempel gjennom et vindu eller hull i veggen på utsiden). Montere en annen fan utenfor rommet å blåse kald luft inn i den.

Tips og advarsler

  • Hvis du ønsker å være mindre praktisk, kan du vurdere å automatisere rom ventilasjon med en tidtaker som slår på fans på bestemte tider i løpet av dagen.