Hvordan å ventilere et tak over snø nivå

September 2

Hvordan å ventilere et tak over snø nivå

Hustakene er ventilert slik at varm, fuktig luft å flykte fra loftet i et hjem og hindre mugg problemer. Skikkelig ventilerte tak gjør at kald luft å sirkulere gjennom loftet, forebygge snøen smelter på taket og opprette is demninger i innbindingsmargene. Mange taket ventilasjonsåpningene løsninger finnes i dag varierer fra svært enkle å implementere til mer komplekse, men i dag vil vi undersøke en generell oversikt over de mest effektive ventilering tilgjengelig. Før du begynner, bestemmer du hvilken taket ventilering er best egnet for programmet. Antagelig du allerede har bjelkelaget ventilasjon og/eller ridge ventilasjon (se bilde) og må implementere en ekstra type ventilering.

Instruksjoner

Gable åpninger

•BEGIN ved å klippe hull for den gavl ventilen. Du installerer en ventil hver "gable" slutt i hjemmet for å tillate luft å strømme gjennom loftet. Måle ventilen og deretter skjære hull sentrert i slutten av loftet bruker en stikksag. Kontrollere sider av din hull er 1/4 tomme større enn den faktiske ventilen å tillate ventilen å skyve ut lett.

•Bruk inkludert maskinvaren for den gavl ventilen (tre skruer), sikre ventilen i hullet. Pass på å forsegle rundt åpningen med noen fuger og isolere med skum vær stripping å hindre lekkasjer.

•Gjenta trinn 1 og 2 på den andre siden av ditt hjem.

Taket åpninger

•Determine stedene for taket ditt åpninger. Plasser vents minst 5 fot fra andre kanaler, og i en uhindret området av taket å gi best mulig luftstrømmen.

•Trekk av Helvetesild og igjen bruke stikksag for å kutte ut hull for åpningen.

•Installer ventilen med medfølgende festeanordninger, reparer hullet, og installere Helvetesild rundt åpningen.

Tips og advarsler

  • Spre tar rundt kanten av taket ventilen å hindre vann lekker på loftet. Mange typer taket vents eksisterer, men turbin åpninger og flat ventiler er to av de mest populære. Turbin åpninger arbeid godt hvis vinden blåser, men ikke på fortsatt dager. Flat vents fungerer uavhengig av windspeed, men vanligvis tillater mindre luftstrøm samlet.
  • Når kutte hull vents, husk å sjekke for eventuelle interiør ledninger kan du treffer og bære utstyr som hansker og beskyttelsesbriller.