Hvordan å ventilere et ovn rom

December 5

Hvordan å ventilere et ovn rom

En ovn er en lukket rom i et hjem eller kjelleren som huser apparater som ovnen, tørketrommel, vaskemaskin, varmtvannsberederen og klimaanlegg. Ovn rommene er vanligvis små å spare plass andre steder i hjemmet. Men uten tilstrekkelig ventilasjon kunne apparater inne ikke fungere skikkelig. Du kan gjøre flere små endringer til rommet ditt ovn levere nok ventilasjon for forbrenningsluft angi avstanden etter behov.

Instruksjoner

Legge til ventilasjon

•Skru hengslene fra ovn rommet døren med en skrutrekker. Plass døren over to sagkrakker. Kutte av bunnen noen inches av døren med en sirkelsag opprette et gap der luften å lufthull inn i ovnen rommet. Erstatte døren ved å koble hengslene.

•Skjære ut plassen av drywall med en gips så i en ovn rommet veggene. Kuttet ut flere ruter, hver er flere inches bred og lang, hvis ovn rommet har utstyr som krever forbrenningsluft mot ulike vegger.

•Plasser en elektrisk boksen fan i en av dine gips utklipp. Koble viften til en stikkontakt i ovn rommet. Slå viften på når du bruker tørketrommelen eller når ovnen er under tung belastning på grunn av veldig kaldt utendørs temperaturer.

•Plugg i en karbonmonoksid detektor i ovn rommet. Teste detektoren regelmessig for å sikre at den flyalarm du en karbonmonoksid lekkasje eller dårlig tegning på grunn av utilstrekkelig ventilasjon.

Tips og advarsler

  • Før du gjør betydelige eller dyre endringer til et ovn, Konsulter en VVS-faglig for å avgjøre hvilke alternativer for ventilasjon er nødvendig.
  • Begynn med å gjøre de enkleste ventilasjon endringene, lagrer kostbare endringer før de blir nødvendig.
  • Les produsentens installasjonsinstruksjonene for ventilasjon krav for hver enhet i ovn rommet. Kanaler som bærer bort karbonmonoksid er atskilt fra ventilasjonen som lar forbrenningsluft inn ovn rommet, selv om begge er viktig for sikker og effektiv drift.