Hvordan å vaske en hvit Baseball Cap

March 15

Hvit baseballcaps er sett overalt, som de er en viktig del av mange garderober. Når rene, legger skarpe hvite utseendet på hetten verdi til garderoben. Imidlertid blir hatten raskt skitne fra smuss, kropp oljer og andre elementer som la hatten ser skitne og trenger en grundig rengjøring. Hvit er en vanskelig farge å opprettholde, men ved hjelp av riktig rengjøring verktøy kan du beholde din lue ser lyse og friske lenge.

Instruksjoner

•Plasser hatten en lue vaske saken. Disse er vanligvis laget av plast, opprette en type bur som vil holde hatten på plass under skyllingen. Dette gjør at hatten til holde formen antistoffet.

•Sett hatten og saken i vaskemaskinen, med en varm vannets kretsløp, en capful av vaskemiddel og 2 ss. oksygen blekemiddel. Oksygen bleach er mer naturlig enn klorerte blekemiddel, gir en sikker måte å bleke tøyet.

•Tillat vaskemaskinen for å kjøre syklusen, deretter sitte hetten på flatt underlag og la det til luft tørke.

Tips og advarsler

  • Også vask lett skitnet caps i oppvaskmaskinen. Legg hatten i hatten vaske saken, legger din vanlig oppvaskmiddel og kjøre vaskesyklusen som normalt. Igjen, la lokket til luft tørr.