Hvordan å vaske en beskytte-a-seng madrass Encasement

November 25

Hvordan å vaske en beskytte-a-seng madrass Encasement

Beskytte-a-seng er et dekke for madrassen. Madrassen passer rett i Beskytt-a-seng og forsiden glidelåser opp for å holde madrassen ren. Laget av polyuretan laminat, den er vanntett og beskytter mot støv mites, Veggdyr og flekker. Beskytt-a-seng madrass dekselet krever periodiske vask - hver par måneder eller etter behov når det blir skitne eller farget. Vask det den rette måten å sikre at du ikke skader stoffet i prosessen.

Instruksjoner

•Ta av dekselet madrassen. Lukk glidelåsen på beskytte-a-seng så det er omtrent 12 inches fra lukket posisjon med glidelås.

•Still vaskemaskinen din hotteste vann temperaturinnstilling og normal vask. Som vaskemaskinen fylles med vann, Legg den anbefalte mengden vaskemiddel ifølge flasken. Unngå å bruke alle typer blekemiddel inkludert blekemiddel alternativer, klor, oksygen blekemiddel eller ikke-klor. Velg et vaskemiddel uten blekemidler også.

•Myke dukke Beskytt-a-seng i vannet og la den kjøre gjennom hele vask.

•Ta madrass protector ut av vaskemaskinen og kaste den i tørketrommelen. Tumble-Dry beskytter med noen håndklær eller andre sengetøy på middels varme.

Tips og advarsler

  • Tørr-ren ikke Beskytt-a-seng.