Hvordan å vaske egyptisk bomull

March 18

Hvordan å vaske egyptisk bomull

Egyptisk bomull er et høykvalitets stoff som ofte brukes i å lage ark og andre sengetøy. Denne typen bomull må plukkes i henhold til visse standarder og gjennomgå spesiell behandling for at den merkes som egyptisk bomull; Derfor er det ideelt for allergikere. Egyptisk bomull er svært holdbar og langvarig. Lated bekymre av egyptisk bomull kan beholde det ser flott i mange år.

Instruksjoner

Instruksjoner

•Still din maskin til milde syklus, kald-innstillingen og hell mildt vaskemiddel i vaskemaskinen og starte syklusen å tillate det å fylle med vann. For hvitt egyptisk bomull, legge til 1 kopp ikke-klor maskin også.

•Lukk lokket på maskinen, når den har helt fylt med vann og la den agitere for et par sekunder. Dette sikrer at vaskemiddel er fullstendig oppløst i vann.

•Legg bare i egyptisk bomull til vaskemaskin og la maskinen kjøre full vaskesyklusen. Vask egyptisk bomull alene forhindrer den fra sterkt skadd i vask av andre klær elementer.

•Hang egyptisk bomull luft tørr eller tørketrommel tørr på lav. Egyptisk bomull kan strykes på varm hvis ønskelig.

Tips og advarsler

  • Kaldt vann skal brukes til å hindre krymping. For å redusere rynker, fjerne din egyptisk bomull fra tørketrommelen snarest tørketrommel syklusen er fullført.