Hvordan å vaske Camp kokekar

March 27

Hvordan å vaske Camp kokekar

Type camping du gjør vil bestemme den mest effektive måten å vaske dine leiren kokekar. På en campingplass har du vanligvis tilgang til en vannkilde eller et kjøretøy der du kan lagre ekstra vann for å vaske. Mens backpacking, må du finne en kilde til vann for å rengjøre leiren kokekar. Alltid spørre en park ranger eller campingplass medarbeider om aktuelle steder å få vann og hvis det er noen spesielle steder å dumpe skitne skvip, kalt grått vann.

Instruksjoner

Campingplass Camping

•Fyll to plast parabolen pans 3/4 full med vann. Mange campingplasser har vannpumper ligger rundt leiren. Hvis campground ikke gir en vannkilde, bære en ekstra gallon av vann på flaske per dag du vil være på camp for rengjøring.

•Fyll en rett gryte full av vann i en stor gryte. Plass kjele med vann over din matlaging kilde som brann eller leiren komfyr. Varme vannet til små bobler er forming på bunnen av potten. Hell vannet tilbake i parabolen kjelen. Hell i den anbefalte mengden oppvaskmiddel. Hvis det er ingen anbefaling, Legg ca 1 tsp. av såpe og bland. Hvis boblene ikke form på vannet Legg 1 tsp. av såpe og bland. Legge til såpe før du har boblende vann.

• Vent akkurat lenge nok for vannet avkjølt til en temperatur som er behagelig for hendene. Swish såpe rundt for å få vannet boblende. Plass begge pannene hverandre på en picnic bord eller flat bakken.

•Plasser et stykke skitne kokekar i såpevann og bruk en svamp å feilfri av alle partikler igjen på rettene. Dypp kokekar i ren kald vannet. Bruk et rent håndkle til å tørke kokekar. Vask gjenværende kokekar på denne måten.

•Fyll alle grå vannet på riktig sted. Campingplasser har en vask eller området som er definert for dette formålet.

Ryggsekk Camping

•Gather 1 gallon av vann fra en vannkilde. Hell gallon av vann i en ren gryte over en varmekilde. Bring vannet til en rask koke i minst ett minutt. La vannet avkjølt til en behagelig temperatur. Kokende vann dreper alle patogener i vannet. Et alternativ til kokende vann er å legge en vannrensing tablett til vannet for å drepe patogener.

•Fyll halvparten av vannet i en beholder stort nok å plassere din kokekar. Hell den andre halvparten til en lignende beholder. Sammenleggbare containere er lettere å bære i en ryggsekk enn ikke sammenleggbar.

•Legg mengden biologisk nedbrytbart parabolen vask væske anbefalt på pakken, eller ca 1 tsp., i en vann. Skrape all mat fra kokekar til en plast baggie. Plass den plast baggie i søpla som du vil utføre med deg.

•DIP skitne kokekar i såpevann. Hvis maten er fast på kokekar, la den suge i vannet i ca fem minutter før det løsner opp.. Bruk en engangs tørke for å rengjøre kokekar i vannet. Dukkert kokekar i vanlig vann til skyll av såpe. Tørr kokekar med en hånd eller rett håndkle. Vask gjenværende kokekar på denne måten.

•Gå minst 100 yards fra leiren og noen organer av vann. Hell grå vannet gjennom et stykke ost klut til å fange noen matrester i parabolen vann. Hell ut små mengder av vann i ulike steder over et stort område. Kast cheesecloth i søppel.

Tips og advarsler

  • Hvis backpacking i et område der vannkilder er sjeldne eller fraværende, kan du vurdere å bruke mat som prepackaged og dehydrert mat som ikke trenger opprydding.
  • Sviktende å dumpe skitne skvip langt fra din campsite kan føre til bjørn, mus og andre uønskede besøkende kommer til webområdet ditt.