Hvordan å vaske baseballtrøyer

April 19

En baseball jersey kan være ganske dyrt, og du kan bli knyttet til den. Skjorta fortelle alle hva teamet du støtte og det er alltid hyggelig å ha det ser best den kan. Hvis din jersey er en som du har for øyeblikket fordi du er på et lag og ikke en tilskuer, vil representere laget ditt ved å vise at du bryr deg om utseendet. Riktig hvitvasking, skal din jersey vare i mange år.

Instruksjoner

Hvordan å vaske baseballtrøyer

•Look for flekker som må være pre-behandlet. En sikker metode for å fjerne en flekk er kaldt vann og såpe. Våt flekken og skrubbe for hånd. Det er også mange flekken removers på markedet. Bruk disse i henhold til instruksjonene.

•Vaskestasjonen tømmes mørke farger og lys farger separat. Mørke farger kan svekkes og fargen vil overføre til lyse farger.

•Cold vann er en trygg temperatur å vaske din jersey i. Det er mange vaskemidler spesielt laget for en kaldt vann vask.

•Fjern din jersey umiddelbart etter siste skylling syklus. Dette vil bidra til å hindre rynker innstillingen inn i stoffet hvis jersey faktisk begynner å tørke i vaskemaskinen.

•Lay jersey flatt og med hendene, trykk ut rynker. Det kan hende puckering rundt stitching. Med begge hendene holder motsatte ender og gir en mild rykk.

•Lay flat til tørr eller tørr på en linje. En polstret hengeren fungerer også å tørke, men ta hensyn til skuldrene og foreta nødvendige justeringer. Skjorta vil følge formen på hengeren som det tørker og dette kan forårsake ujevnheter i materialet.