Hvordan å vaske anodisert kokekar

January 1

Anodisert kokekar er ment å rydde opp enkelt. Hvis din mat vaner inkluderer bruk av olje, caramelizing løk og andre rotete, fet mat opplevelser du finner at anodisert smerten er vanskelige å rengjøre. Med litt arbeid kan du imidlertid få støpejern ren mens beholder teflonbelagt overflaten. Her er instruksjoner om hvordan å vaske anodisert kokekar.

Instruksjoner

•Unngå å få permanent flekker på pans ved å vaske dem umiddelbart etter bruk. Hvis du ikke har tid til å rengjøre pan umiddelbart, fyll den med vann og rense den senere, men calaphalon pans har bedre sjanse til å komme rent hvis du vasker dem mens den er varm.

•Bruk natron å rydde din anodisert kokekar. Rengjør kokekar som normalt med plast skrubber og mild oppvaskmiddel. Hvis noen flekker eller rester igjen i pannen dekke fortsatt er fuktig panorere med baking soda og la den for et par timer. Gå tilbake til pan og vaske det igjen med såpe og plast scrubber.

•Bruk en spesialitet renere å vaske en anodisert panne. Hvis øvrige ikke vil komme ut av anodisert pannen, vil prøve å bruke Dawn makt Dissolver. Det er en tykk væske spray renere som er mildere enn ovnen renere og oppvaskmiddel vaskemiddel men sterkere enn vanlig oppvaskmiddel. Det er utmerket for å fjerne bakt på fett. Spray produktet på pans og la det sitte i ca to minutter og vask det rene. Hvis du ikke finner denne eller en lignende fabrikat, deretter sette oppvaskmiddel i en sprayflaske og fortynn den med vann.

•Prøv å bruke myke kratt renere å fjerne flekker og rester fra din anodisert kokekar, med en skotsk plast scrubber. Dette bør fjerne alle kokt på fett fra pannen. Hvis kjelen har mistet egenskapene teflonbelagt grunn av flekker, når de er renset unna, bør det være teflonbelagt igjen.