Hvordan å vaske 501 Levis

May 10

Hvordan å vaske 501 Levis

Det var i 1890 at Levi Strauss først brukt partinummeret 501 for å karakterisere Levi's denim midje overall. I 1936 lagt kategorien røde til selskapets jeans å gjøre dem enklere å identifisere langveis fra. Tilbake deretter var vaske dine Levis og holde den røde kategorien merkbar sannsynlig en utfordring. I dag, er vaske dine Levi's 501 jeans en mye enklere oppgave. Ved å følge svært enkle vaskeanvisninger, kan du beholde din knappen-fly rød tabbed 501 jeans ren og ser sitt beste.

Instruksjoner

•Still din vask maskinen til "Kaldt vann vask" og til riktig laste innstillingen for antall par jeans du vil vaske.

•Legg riktig mengde kaldt vann vaskemiddel til maskin som smusss instruksjoner. Tillate vaskemaskinen for å fylle med kaldt vann og vaskemiddel å blande med vann som det fyller maskinen.

•Legg din Levi's 501 jeans til vask maskinen når den er fylt med kaldt vann. At vaskemaskinen for å kjøre gjennom en full vask og skyll syklus.

•Fjern Levi 501 jeans fra maskin når vask og skylling sykluser har fullført. Hang tørr 501 jeans på en klessnor, bruker klyper, hvis du ønsker å luften tørr jeans; Air tørking er alternativet for skånsom tørking. Hvis du vil bruke i tørketrommel, angi tørketrommel på den laveste varmen innstillingen mulig og jeans i tørketrommelen. Tillate tørketrommelen å fullføre tørking syklusen, og fjerne jeans fra tørketrommelen.

Tips og advarsler

  • Bruk Levi 501 jeans flere ganger før vask dem.
  • Bruke et vaskemiddel enn designet for kaldt vann vask, kan det skade bomull tråder brukes til å lage jeans og lavere din jean's levetid.