Hvordan å varme opp vann i badekaret med varmt vann

June 29

Hvordan å varme opp vann i badekaret med varmt vann

Tar et varmt bad kan være avslappende og terapeutiske etter en lang dag på jobb, eller en anstrengende treningsøkt. Hvis varmtvannsberederen eller noen annen oppvarming av vann kilde du bruk må repareres eller erstattes, eller hvis du bare ikke har varmt vann skal badekar, det fortsatt er en måte for deg å nyte et varmt bad. Du kan varme opp vannet i badekaret ditt så lenge du har en ovn eller mikrobølgeovn.

Instruksjoner

•Vri på kranen og fylle opp badestampen halvveis med kaldt eller lunkent vann som kommer ut av badekaret ditt.

•Fyll din største matlaging pot med vann og bringe vannet til en byll med ovnen din. Hvis du har mikrobølgeovn, hell vann i din største mikrobølgeovn beholder og bringe vannet til en byll. Du vil vite når vannet er kokende fordi det vil begynne å boble. Mens vannet ikke nødvendigvis må komme til et kokepunkt, det varmere vann, får jo raskere du badekaret vannet for varme.

•Grab potten eller skål med en gryteklut, ovn mitt eller tykk kjøkken håndkle på hver hånd. Dette vil beskytte deg fra å få brent.

•Ta kokende vann eller varmt vann i karet og hell den i kaldt eller lunkent vann som var allerede i badekaret.

•Vri på din badekar tappekran la kokende vann spre i badekaret og bland med kaldt eller lunkent vann som var allerede i badekaret.

•Vri av kranen og stikke nøye hånden i badekaret for å teste hvor varmt vannet er. Vannet vil ikke bli varme fordi det har vært blandet det med kaldt eller lunkent vann som allerede var i badekaret. Temperaturen øker etter hvert som du legger til flere Potter eller boller av varme eller kokende vann. Mengden av kokende vann du trenger, avhenger av størrelsen på badekar, størrelsen på potten eller bolle du bruker å helle vann og hvor varmt du vil at vannet å være.

Tips og advarsler

  • Mikrobølgeovn vil bringe vannet til en byll raskere. Imidlertid hvis din mikrobølgeovn er liten og ikke passe store beholdere, er din beste alternativet kokende vannet på ovnen din.
  • Selv om kokende vann på komfyr tar lengre tid, er det tryggere fordi potten er mer pålitelig.
  • Kok så mye vann som trengs for å bringe vannet i badekaret til en varm temperatur. For eksempel, hvis du legger til den første potten eller bolle med kokende vann og vann er ikke varmt nok, legge til en gryte med kokende vann samt litt vann fra badekaret i kranen å blande den. Hvis vannet er for varmt for deg når karet er full, kan renne noe av det og justere temperaturen benytter flere av kaldt eller lunkent vann fra badekaret.
  • Kontroller at du bruker en mikrobølgeovn beholder hvis du er kokende vann i mikrobølgeovnen din. Unngå å bruke Glassbeholdere når kokende vann i mikrobølgeovnen. Vanligvis beholdere vil si hvis de er mikrobølgeovn på bunnen regionen.
  • Pass på å ta vannet ut av mikrobølgeovn så snart det begynner bobler. Hvor lenge vannet må være i mikrobølgeovn, avhenger av størrelsen på beholderen.