Hvordan å varme opp et svømmebasseng

April 9

Svømmebasseng tilbyr trening og avslapning. Mens lufttemperatur kan være varm, men kan temperaturen på bassenget være kult hvis bassenget ikke har en innebygd oppvarming mekanisme. En kul bassenget er uninviting. Solar bassenget ringene er den enkleste måten å varme opp en kul pool uten å installere en dyre varmeelementet. Ringene er tilgjengelig på de fleste basseng butikker og på online butikker. Antall solar ringer nødvendig avhengig av bassenget er størrelse. Hver ring er vanligvis 4 til 6 fot i diameter, og ringer ideelt bør dekke 70 til 80 prosent av bassenget vannflaten.

Instruksjoner

•Inflate solar bassenget ringer. Blåse i plast ventil åpningen av hver ring til ringen utløses helt. Lukk en ring plast ventil når ringen fyller med luft.

•Plasser hver solar ring på en flat, myk overflate som er i direkte sollys. La ringene i sollys i 30 minutter til 3 timer før deres pakking linjer er avslappet. Det er viktig å fjerne pakking linjene og ringene ligge flatt før plasseringen i bassenget.

•Sett solar ringene i bassenget. Oppbevar dem i bassenget i flere timer. Varme fra sola forårsaker temperaturen i ringene å stige. I sin tur stiger bassenget er temperaturen. Fjerne ringene når bassenget når ønsket temperatur. Varme produsert av solenergi ringene kan vare i flere dager.