Hvordan å varme et utendørsbasseng

December 29

Svømmebasseng gir utallige timer med glede i sommermånedene. De er perfekte steder å vert Bursdagsfeiring, møte opp med et par venner eller underholde nabolaget ungene. Mens mye av bassenget vedlikehold kan være vanskelig og tidkrevende, er oppvarming utendørs bassenget en av de enklere måten å holde en hyggelig. Oppvarming et basseng med en solenergi cover er ikke bare rimelig, men er også miljøvennlig.

Instruksjoner

•Plasser din solar forsiden hjul på slutten av bassenget. Et felles sted å putte disse hjulene er på dypere side av bassenget eller på trappen inngangen eller stiger. Kontroller at kantene av solenergi dekselet er i tråd med kanten av bassenget.

•Trekk solar dekselet over bassenget når du ønsker å varme opp vannet. Kontroller at det er ingen elementer eller personer inne bassenget på dette tidspunktet. Solar dekselet skal festet til hjul, men dekker vannflaten.

•Vent solstrålene å varme bassenget. En solar dekke vil intensivere varmen fra sollys og varme vannet under dekselet. Avhengig av temperatur, nivå av sollys, størrelsen på utvalget og kvaliteten på solenergi dekselet, kan dette ta fra en dag til flere dager å varme opp vannet til et komfortabelt lydnivå.

•RETRACT solar dekselet på hjul når du er klar til å bruke bassenget. De fleste hjulene har lett-å-bruke hjul på hver ende for å forenkle retraksjon prosessen. Kontroller at solenergi dekselet er helt ut av vannet før slik at folk kan nyte bassenget.

Tips og advarsler

  • Aldri bruke bassenget med solenergi dekselet på den. Du kan bli sammenfiltrede med dekselet og drukne.