Hvordan å varme et svømmebasseng med noe utenom gass

May 31

Svømmebasseng krever en oppvarming mekanisme hvis vannet skal være oppvarmet til en akseptabel temperatur for de inn i den. Du kan unngå kostnadene til å varme et basseng med en gassvarmekilde ved å erstatte solar bassenget tepper i stedet. Solar tepper absorberer varmen fra solen og overføre den til vannet de dekker. Prosedyren krever ikke tilsyn og bare kostnadene er Kjøp solar teppet, som du finner på pool/spa forsyne butikkene samt Velg jernvareforretninger.

Instruksjoner

•Purchase en solar bassenget teppe som samsvarer med dimensjonene av bassenget så tett som mulig (dvs. lengden og bredden av åpne bassenget som er fylt med vann). Denne informasjonen kan være kjøpt fra entreprenører som bygget bassenget, fra bassenget er manuell, eller ved å måle området måtte dekkes.

•Plasser solar bassenget teppe på dekket av bassenget med ubehandlet siden vendt opp - behandlet siden består av et folie-like eller boble-lignende materiale.

•Har assistent holder en ende av solenergi bassenget teppet mens du holder den andre. Plass solar bassenget teppe, behandlet siden ned i bassenget slik at den justeres med bassenget er dimensjoner. Gjenta denne prosedyren med flere solar bassenget tepper for å dekke areal på bassenget så fullstendig som mulig om nødvendig. Stråler fra solen, samlet og forsterket av behandlet siden av solenergi bassenget teppe eller tepper vil nå varme overflaten av bassenget, uten kostnad.

Tips og advarsler

  • Solar bassenget teppet vil også hindre vannet fordamper og dermed blir kaldere.