Hvordan å varme et Mini drivhus

December 31

Hvordan å varme et Mini drivhus

En mini drivhus er noen små, bærbare drivhus egnet for starte frø eller holder sengetøy planter. En mini drivhus kan variere fra en liten kalde ramme en plast dekket hyller sett eller en tabletop cloche laget av glass og hard plast. Grunn av sin størrelse, kan mini veksthus ikke være oppvarmet med tradisjonelle midler, som tvang luftvarmere. I stedet kan du varme et lite drivhus med tradisjonell, naturlig metoder.

Instruksjoner

•Gå mini drivhuset til sørsiden av en gjerde eller murstein vegg som holder den i solen og setter strukturen mellom det og nordavinden. Strukturen vil reflektere varmen i drivhus samt absorberende varme hele dagen og utstråler den natten. Dette hjelper for å holde drivhuset varme.

•Paint plast melkekartonger svart, deretter fylle dem med vann og legg dem gjennom mini drivhuset. Svart kartongene vil absorbere solstråling i løpet av dagen, som vil varme vannet innsiden. Om natten slipper det varme vannet sin varme i luften, som vil varme drivhuset. Denne teknikken kalles oppvarming av termisk masse.

•Dekk utsiden av mini drivhuset med lag av boble vikle. Bobleplast vil tjene som isolasjon å holde varm luft i mini drivhuset natten. Dagtid gjør det klart bobleplast sollys passerer gjennom den varme drivhuset.

•Dig et hull på mini drivhus sted 3 fot plassen og 18 inches dyp. Fyll grøften med en lik andelen gjødsel, som kylling avføring og halm. Nyt blandingen slik at det er så fuktig som en vred ut svamp. Dekk grøften med gulvet i mini drivhuset. Som gjødsel dekomponerer, slipper den varme for å varme drivhuset.