Hvordan å varme et lite drivhus med parafin

November 1

Mesteparten av varmen for et drivhus kommer fra solen, men kaldere klima krever ovner holde natt temperaturer fra skade planter. Kull, naturgass, propan, olje, elektrisitet, tre, pellets og parafin brukes alle til å varme veksthus. Parafin kan brukes til å varme lite drivhus, men ta spesielle forholdsregler.

Første skritt

Finn ut om du kan kjøpe kvalitet parafin i ditt område. Parafin med store mengder svovel kan skade planter med svoveldioksid. Også finne ut om det er bygge koder i ditt område for bygging og bruk av veksthus. Ofte bygningsstandarder avgjør hva du kan og ikke kan gjøre, inkludert oppvarming drivhuset med parafin.

Grunnleggende spørsmål å stille

Hva slags planter vil du vokse? Hvor kaldt det får natten i ditt område? Din varmtvannsberederen bør gi nok varme til å beskytte planter du vil vokse fra de alvorligste vinternetter i ditt område.

Hvor stor av et drivhus foreslår du å varme? En parafin ovn er vanligvis best for en hobby drivhus som er 12 fot 12 fot eller mindre.

Hva materialet bør du bruke i byggingen? En parafin ovn krever et drivhus som godtar lys godt og beholder varme og fuktighet. Glass drivhusene er dyrt å bygge, men vare lenger. De beholde fuktighet og holde oppvarming kostnadene til et minimum. Nitti prosent av lys gjør det gjennom glass, sammenlignet med 80 prosent for doble vegger av plast, selv om toveggede plast kan lagre opptil 30 prosent på varme. Glassfiber vegger kan miste sin evne til å akseptere lys over tid.

Velge en varmeovn

Vær forsiktig når du bruker en parafin ovn. Sin strålende varme kan brenne i nærheten planter. Hvis du ønsker å varme et stort drivhus med parafin, bruke en konveksjon ovn.

Det finnes kommersielle parafin oppvarmet markedsført for små veksthus, men du kan tilpasse en ovn som brukes for matlaging ved å plassere en konkret blokk eller tykk stålplate på oppvarming rack.

Høy tenningen temperaturen av parafin i din varmeapparatet bidrar til å unngå opphoping av karbonmonoksid og etylen i drivhuset.

Planlegging drivhuset

Hvis du ønsker å varme drivhuset med en parafin Varmeapparat, planlegge drivhuset nøye. For sikkerhet, har en flue eller peis å ventilere røyk produseres ved brenning av parafin. Ideelt sett din Pipa eller Pipa mot en solid ende vegg av drivhuset. God fordeling av varme, installere overhead kanaler å bære den varme luften til alle deler av drivhuset. Også bruke fans eller reflektorer for å fordele varmen rundt drivhus.

Advarsler

Hvis mulig, bruk en termostat for å kontrollere temperaturen av din parafin varmeapparatet. Din varmeapparatet bør også ha en funksjon for å slå det av hvis det er en feil.