Hvordan å varme et hus med peis

April 25

Hvordan å varme et hus med peis

Bruk for å lage varme er den eldste kilden for skapt varme kjent mann. Mange eldre boliger fortsatt bruke peisen som den viktigste måten å holde varmen. Hvis brukt riktig, kan det være svært effektiv. Mange peiser har en gassforsyning som kobler til en sylindrisk gassrør nederst i hjertet å tenne ilden. Men kan rullet opp avisen også plasseres under tre å starte brannen.

Instruksjoner

•Installer peis inn peis hulrom. Dette er en enhet som er profesjonelt installert og har sin egen pipe som passer inne i eksisterende Pipa. Selv om disse setter kan være dyrt, er 90 til 95 prosent av varme fra standard peis tapt opp Pipa. En peis setter presser 90 til 95 prosent av varmen ut i rommet. Hvis din peis er hovedkilden varme, taler effekten av insert for seg.

•Purchase god kvalitetstre for din peis. Pine er billigere, men det brenner ganske raskt. Avokado er omtrent samme tetthet som furu og omtrent samme pris, men oppretter ikke som mye røyk. Eik er en høy tetthet tre og dermed tar lang tid å brenne, men er mye dyrere enn andre lavere tetthet skogen. Hvis mulig, kjøpe høyere tetthet Spareråd.

•Lukk dørene til rommene på samme nivå som peisen eller på høyere nivåer som ikke behøver å varmes. Husk at varm luft stiger, og vil være spredt før kjøling til en omgivelsestemperatur. Derfor mindre kald luft varmen fra peisen blander med, jo varmere luften vil være rundt peisen området.

Tips og advarsler

  • Som varm luft stiger, blir gulvet nivåer under peisen ikke oppvarmet, så andre kilder til varme for de nivåene må brukes.
  • Mellom branner, rense peisen ved å fjerne alle aske. Dette vil opprette bedre ventilasjon rundt vedfyrte og beskytte den bål.