Hvordan å varme et hus med en Dual Zone termostat

June 8

Dual zone varmesystemer arbeide med en termostat å produsere forskjellige temperaturnivåene i ulike områder av et hus. Dual zone system bruker uforståelig i rørledningene å åpne eller lukke kanaler for å justere varme. Bruke systemet gjør det mulig å produsere mer varme i enkelte områder av huset og mindre varme i andre. For eksempel følgende på prinsippet at varmen stiger, kan du redusere sonen ovenpå temperatur mens du holder nede sonen på et varmere nivå. Alle justeringer er gjort på veggen termostaten for systemet.

Instruksjoner

•Løft hengslet dekselet på veggen termostaten å avsløre kontrollpanelet.

•Trykk "Varme kjøre 1" eller "HR 1" knappen for å angi varmeenergien sone 1. Presis merkingen på termostaten kan variere litt etter merke og modell.

•Trykk opp eller pil ned for å angi temperaturen i sone 1 til ønsket nivå. Valget vises på termostaten digital skjerm. Trykk på "Set" Hvis modellen har en. Ellers, den nye innstillingen trer i kraft automatisk etter noen sekunder.

•Trykk timeren velge knapper til å velge den på og av ganger for sone 1 varme syklusen hvis termostat er utstyrt med denne funksjonen. Programmering sonen aktivere varmeren visse tider av dagen. For eksempel kan ikke du varme nede rom før 5 PM som folk få hjem fra jobb.

•Trykk "Varme kjøre 2" eller "HR 2" knappen for å angi varmeenergien sone 2. Igjen, ordlyden på termostaten avhenger helt av utstyr. Velg ønsket temperatur og på/av ganger på samme måte som å sette sone 1 valgene. Bruk displayet termostaten temperaturinnstillingene.

Tips og advarsler

  • Dual zone Termostater bruker vanligvis en LED under hver sonekontroll til å blinke når per sekund, angir sonen er i drift. Dette er normalt.