Hvordan å varme et gjennomgangen plass

January 1

Hvordan å varme et gjennomgangen plass

Kravlesøket spaces synes å være en kilde til uenighet i bolig samfunnet. Hvordan for å varme dem, hvordan å ventilere dem, og hvordan å isolere dem er alle problemer som er under arbeid gjennom. Boliger de siste 50 årene ble bygget med kravlesøket spaces som var ventilert på utsiden. Problemene som kom av denne design var fuktig, hvis ikke våt stiftelser og gulv bjelkene. Den varme luften fra utenfor kondensert på kalde rørene og foundation, opprette mugg, mugg og tre råtne. Deretter vintertemperaturer frøs rørene og gjort i etasjen over gjennomgangen plass uutholdelig kaldt. Det har vært løsninger utformet for å løse disse problemene, inkludert hvordan å varme et gjennomgangen plass.

Instruksjoner

•Insulate veggene fra de utvendige temperaturene. Du kan installere glassfiber batting med papir side mot deg langs alle tre innrammingen som kommer ned til betongfundament. Ikke insulate taket i gjennomgangen plass du vil varmen til varme gjennomgangen plass. Det er stiv isolasjon sheeting, XPS, som du kan installere over betongen. Det er utmerket til dette programmet som det er svært motstandsdyktig mot fuktighet og blokkerer luftgjennomstrømming.

•Block fuktighet kommer gjennom smuss gulvet. Fordeler spacet kravlesøk av avsperring det fra utsiden. Legge ned 6 mil eller tykkere polyetylen plater og tape det sikkert langs alle sidene, opp og over isolasjon med duct tape.

•Provide et vann drenering system, spesielt hvis gjennomgangen plass er under utenfor karakteren. Et avløp rundt omkretsen av gulvet som renner inn i sump pumpen hull. Hold sump pumpen under fuktsperre, taping av tilgangspanel i poly sheeting.

•Start blåser i oppvarmet luft fra hjemmet i gjennomgangen plass nå som det er klar for luftsirkulasjon. Bare sørg for at du har minst to luftventiler, en for luftinntak og én for luft opptak. Oppvarmede luften vil varme gjennomgangen plass og gulv blir varm og tørr.

Tips og advarsler

  • Legge deler av tepper over poly i områder der du kan ha tilgang til avløp eller ledninger
  • Tenk på din gjennomgangen plass som en forlengelse av levende plass i hjemmet ditt. Hvis du lar det utsatt for fuktig jord og avskåret fra den kondisjonert luften i huset, vil du støte på fuktighet problemer samt termitt infestations. Det må være luftsirkulasjon passive eller mekanisk å holde en oppvarmet gjennomgangen plass. Installere gulvet vents og fans eller installere kanaler som kan kobles til maskinen ventilasjon. Det finnes en utmerket publikasjon, oppført i ressursene nedenfor.