Hvordan å varme et drivhus med tre

May 29

Hvordan å varme et drivhus med tre

Drivhus kan være et verdifullt verktøy for voksende planter. Hjem growers som vil vokse varme-været avlinger i områder som får kalde temperaturer, og folk som søker å vokse frukt, grønnsaker og blomster året rundt, bruker veksthus kontroll voksende forhold. En viktig del av klimagasser vokser er oppvarming drivhuset for å gi nødvendig varmen. En helt naturlig måte å gjøre det er å varme drivhuset med tre og en vedovn.

Instruksjoner

Sette inn en tre-brenner ovnen sentralt av drivhuset, eller mot en nord vegg. Ovnen vil varme drivhuset mens den brenner, og vil opprettholde det varmen innenfor murene metall i løpet av natten, fortsette oppvarming drivhuset.

•Burn i vedfyrt vedovn dagen når drivhuset er under tilsyn. Overvåke termometeret i drivhuset og eksperimentere med tre og temperatur. Kontroller miljøet aldri blir for varmt for planter du vokser.

Sørg for at god sirkulasjon når du brenner tre å varme et drivhus. Holde noen vinduer åpne, inkludert alle vinduer i taket. Holde drivhus viften på å opprettholde sirkulasjonen og evakuere noen røyk, som kan skade følsomme planter.

Tips og advarsler

  • Opprettholde varme i veksthus ved å øke isolasjon på sømmer og windows.
  • Brennende tre vil lekke fuktighet fra et drivhus. Oppveie dette ved å øke din vanning.