Hvordan å varme et basseng med en hjem varmtvannsberederen

June 8

Hvordan å varme et basseng med en hjem varmtvannsberederen

Har prisene for nye pool varmere kjørt å ta drastiske tiltak å varme bassenget? Før du vurdere det utenkelige, koble en slange til at varmtvannsberederen og har venner over for en tidlig sesongen pool party. For prisen av en spesialitet varmtvann slangen kan du varme litt over bakken pool og mer enn tilstrekkelig varme en oppblåsbare bassenget.

Instruksjoner

•Før installere varmt vannslange (bildet til venstre) sjekke gjeldende pool vann-nivået. Hvis bassenget er full kan du tømme det til at vannstanden har falt minst to til tre inches.

•Locate varmt og kaldt vann ventilen som fører til maskinen SKIVE (se bildetekst). Skyv ventil spaken til midlertidig kuttet vannforsyningen til vaskemaskin maskinen. De fleste ventiler har piler peker til både "på" og "av" posisjoner.

•BEGIN å skru varmtvann slangen (Bruk tang hvis nødvendig). I de fleste tilfeller blir denne slangen på venstre side (se bildetekst). Neste skru i varmt vann hageslange nå utsatt varmtvann veikrysset. Kontroller at slangen er beholdningen tett med en siste rotasjon bruker tang.

•Med varmtvann slangen riktig festet du kan avdekke den andre enden av slangen og putte den i en sikker posisjon som vil bo stasjonære over kanten av bassenget. Kontroller at det ingen er i bassenget for første gang varmer opp bassenget på denne måten.

•Gå tilbake til maskinen skive å snu ventilen ned i på-posisjonen som vil returnere vannstrømmen maskinen vaskemaskin og nå svømmebassenget samt. Så sjekk tilbake på bassenget for å se om det er varme vannet som kommer ut av slangen. Hvis den forblir kaldt enn bare slå av ventilen spaken igjen og bytter slanger rundt slik at kaldt vannslangen er knyttet til skive maskinen og omvendt.

•Partially lukker gass knotten som ligger vanligvis på kobber rør over ventilen (se bildetekst). Dette vil hindre varmtvann forlate vannbeholderen for raskt slik at du kan la ventilen på hele dagen (om nødvendig) og vannet blir aldri kaldt. En annen strategi er å midlertidig åpne og lukke ventilen som vann begynner å slå fra varme å varme, og deretter vente 20 minutter å tillate vannbeholderen å lade. Dette åpenbart tar nærmere overvåking men.

•Hold fylle med varmt vannslangen til Vannstanden i bassenget er tilbake til normalt lydnivå. Bare erstatte originale slangen tilbake på vaskemaskinen maskinen når du er ferdig fylle bassenget.

•Jump i og nyte! Vær oppmerksom på at det kan ta noen dager for å regne ut oppvarming egenskapene til varmtvannsberederen. Resultatene varierer avhengig av utvalgsstørrelsen og klima. For kjøligere klima vil denne metoden fungere best hvis du begynner å varmes en eller to dager før helgen bassenget fest.

•Hvis du ønsker å varme bassenget mer aggressivt kan heve temperaturen på din vannvarmer (se bildetekst). Du kan imidlertid være svært forsiktig å tilbakestille det til normal husholdningsbruk etterpå, så ingen er tilfeldigvis skåldet. De fleste varmt vann slanger tåler opptil 200' F grader.

Tips og advarsler

  • Hvis du ønsker å få en bedre ide hvordan dette kan fungere før du kjøper en hot vannslange, hekte en standard hageslange og lavere termostat innstillingen varmtvannsberederen.
  • Husk å måle avstanden fra din skive maskin ventil til bassenget. De fleste varmt vann slanger kommer i enten 25 eller 50 fots lengder. En 25 fot varmtvann slange koster rundt $30 dollar.
  • Kontroller at du er som de fleste varmen mulig. Dekke bassenget med en god solar teppe å unngå å miste varmen på kvelden. Du kan også legge ekstra skum isolasjon til slangen og også rørene som kommer fra varmtvannsberederen å spare varme.
  • Kontroller at tåler varmt vannslange 200' F grader før ovnen til høyeste innstilling.