Hvordan å varme en liten Workshop med tre

January 27

Hvordan å varme en liten Workshop med tre

Oppvarming en liten workshop med tre i de kaldere månedene av året får arbeid i at butikken morsommere. Trebearbeiding krever ofte bruk av sesongens fingre og kalde arbeidsforhold kan redusere bevegelsen av disse fingrene. Det tar ikke mye ved å varme en liten plass raskt, men for å holde den plassen varm over lengre tid vil kreve en forståelse for hvordan å bygge og vedlikeholde en tre-fire.

Instruksjoner

Er en profesjonell peis selskapet installere peis og skorstein i verkstedet. Installere peisen i et område av butikken der det ikke vil forstyrre plassen som trengs for trearbeid og på trygg avstand fra brennbare materialer.

•Hold en tørr tilførsel ved like utenfor workshop hvor det vil være beskyttet mot fuktighet og være lett tilgjengelig ved behov. Bygge en liten tre boks for Trebearbeiding utklipp. Bruke disse utklipp som kindling for å starte brann i peisen.

•Loosely plasser logger i avisene peisen og ting i mellom. Plass mindre biter av tre i de åpne mellomrommene mellom loggene og aviser. Lys avisen med kamper. Lukk døren til peisen og åpne inntak ventil.

•Åpne demperen av komfyren pipe helt å tillate et utkast å trekke luft i peisen og ut gjennom skorsteinen. Dette utkastet oksygen rikt luft vil feed brannen tillater tre forbrenning.

•Lukk inntak og skorstein vents litt å bremse forbrenning av tre etter brannen starter brenner også. Hold et øye på bålet å regulere riktig mengde luft for effektiv brenning.

•Legg mer tre ved behov og øke luftstrømmen hvis et varmere klima. Definere et termometer på veggen av verkstedet for å regulere temperaturen.