Hvordan å varme en iglo

June 6

En iglo brukes av personer i veldig kalde temperaturer. Ordet "igloo" betyr ly. Temperaturene kan bli langt utover 30 grader under frysepunktet, så oppgaven med å øke temperaturen nok uten smelter igloo er en nødvendige ferdigheter for å lære. Her er noen måter å varme en iglo uten smuldrer overhead.

Instruksjoner

•Hold ut vinden. Oppvarming en iglo gjøres ved å hindre luftsirkulasjon. En grunn drivhusene er så varmt er at de slutter luftsirkulasjonen. Kopier denne teknikken i en iglo ved å gjøre en solid struktur med færre dører og Vinduer. Gjør inngangen igloo fra en underjordisk tunnel eller under bakkenivå å redusere vinden inn boligen. Holde luften utenfor ut og holde innsiden luft i.

•Kontroller bålet. Is strukturen kan varmes frysing eller 32 grader Fahrenheit. Igloo er laget med tykk deler av isen som smelter sakte. Dra nytte av langsom smelteprosessen og la innsiden temperatur å stige til frysepunktet. Hvis det er 30 grader under null utenfor og 32 grader inne, du har reist temperaturen 62 grader og du vil føle deg varm.

•Varmebestandig en iglo med oljelamper. Mange Inuit og andre mennesker som risikerer planetens varmen med en oljelampe. Disse kan kjøpes på en camping butikk eller lage din egen som Inuit med forsegle olje.

•Bruk kroppsvarme å varme selv inne en iglo. Gå inn en iglo med folk du liker. Bo nær dem og la kroppstemperaturen naturlig varme begge.

•Linje på innsiden av iglo med skinn. Dette brukes i tillegg til andre varme teknikker. Skins vil danne en barriere mellom isen og varme. Skins holde varmen i mens forebygge snø og is fra smelter altfor fort.

Tips og advarsler

  • Du bør kunne få varmt nok med disse teknikkene brukes sammen.