Hvordan å undergrave ett grunnkort

June 22

Undercutting ett grunnkort kan komme godt med når installere nye gulv rundt en døren jamb. Det er langt lettere å kutte dør jamb enn å prøve å gjøre en intrikat kutt i fliser eller parkett. Et spesielt verktøy kalt en jamb så, ble designet spesielt for dette formålet. Det er en liten sirkelsag i 90 graders vinkel til rette for et nivå kutt.

Instruksjoner

•Plasser stykke gulv som installeres på skrap kartong og skyv det mot baseboard som skal kuttes. Papp fungerer som en plassholder for limet som brukes til å holde det nye gulvet på plass. Hvis du bruker snapin-i-gulv, vil papp tjene som et avstandsstykke for skum underlayment.

•Mark høyden på flisen mot baseboard med en blyant. Når cut-en, vil dette være din referanselinje. Gjenta dette for hele lengden av baseboard du vil klippe ut.

•Opprette jamb så og justere blad høyden for å passe referanselinjen. Bladet fungerer ved å skyve rett frem til materialet som skal kuttes. Det kan ta flere kutt fjerne baseboard.

•Kontroller vertikale kuttet på slutten av den horisontale jamb kutt så stykket kan fjernes. Hvis kuttet går helt til slutten av baseboard, kan du utelate dette kuttet som baseboard vil falle sin egen.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller ved makt verktøyet for å kutte tre for å unngå tre Splinter.