Hvordan å undergrave et tre gren

December 13

Klippe et stort tre gren uten undergrave kan først føre til skade av tømmerstokken alvorlig nok til å åpne treet til sykdom. Gjør undergrave riktig er ikke en vanskelig prosess. Med riktig plassering av klipp og riktig form, kan du fjerne et stort tre lem uten mulig skade, og fjern grener når.

Instruksjoner

•Finn gren-kanten av stammen krage grenen du har tenkt å kutte. Kragen er et band av tre grenser tømmerstokken og grenen.

•Kontroller en liten hake med kanten av en pole pruner ca 6 inches langs grenen fra kragen på undersiden av grenen. Dette merket vil tjene som en klippe guide for å lage din undergrave.

•Bruk et Sagtann pole pruner å gjøre et kutt om en tredjedel av veien gjennom grenen merket linje fra undersiden av grenen.

•Kontroller andre kuttet omtrent en tomme lenger ut på grenen parallell til først, men skrånende litt mot den første kuttet, slik at den oppfyller toppen av det første kuttet i 1/3 merke, oppretter en kile form undergrave i treet.

•Fjern grenen ved å kutte fra toppen av grenen rett gjennom omtrent 4 inches lenger ned grenen. Undergrave vil tjene til å hindre at vekten av grenen skade stilk kragen, som kan åpne en bane for sykdom i hele treet. Etter fjerner fleste det tree armen, gjør en tredje kutt langs gren-kanten av krage Fjern grenen fullstendig.