Hvordan å transplantere vill furutrær

July 26

Furutrær er ruvende gigantene, best kjent for sin rolige tilstedeværelse i eviggrønne skoger i nord. Selv om det er 35 forskjellige arter av furu, er de alle preget av deres skarp grønn pinne og duftende kongler. Som relativt hardy trær, kan pines være transplantert til nye områder, og selv flyttet fra naturen til et sted i et hus i tunet. For å kunne transplantere pines, følg et par generelle trinn.

Instruksjoner

•Velg planting området du skal bruke for furutrær, og Forbered før du transplantasjon furutrærne. Forberede området på forhånd vil gjøre overgangen enklere for furutrærne, og oppfordrer bedre suksess. Velg et område som blir full soleksponering og er lett opphøyet, for god drenering. Furutrær kan vokse opp 50 fot høy, så sørg for at det er nok av plass til denne veksten.

•Dig hull for furutrær vil du være transplanting. Hullene skal være omtrent dobbelt så bredt som furutrær eksisterende root baller og dyp nok som røttene passer godt i hullet, uten bøying eller bryte. Det er smart å grave et større hull enn du tror du trenger; for stor hull kan lett fylles skitt, mens et hull som er for liten vil publikum treet, gjør det vanskelig for å vokse.

•Prepare jord for furutrær. Bland hage skitt du gravd opp med kompost, avslutte med en 50/50 blanding. Selv om pines ikke vanligvis krever mye ernæring i deres jord, ernære lagt kompost furutrærne som de etablert og gjenopprette fra stress transplanting.

•Dig naturen pine opp. Hvis du er transplanting flere trær, gjøre så en etter en, begynner med dette trinnet. Prøver å transplantere dem alle samtidig vil True trærne. Starter Ben fra bagasjerommet treet, grave ned i jorda å finne røttene. Arbeid utover og nedover for å finne kantene på røttene, hvis du kan. Når du har funnet de ytre delene, grave en sirkel rundt treet, slik at du har en grøft som kommer under røttene på endene.

•Skyv spade i jorden av grøften, skrått slik at det glir under røttene vill treet. Spaken spade til heis rot ballen ut av jord. Gjenta denne prosessen med mellomrom rundt treet, til roten ballen løs og kan løftes ut. Ta jord så mye som mulig med Furua under transplantasjon.

•Hvis du reiser med treet, lette sin overgang av emballasjen rot eller jord ballen i et fuktig (ikke gjennomvåt) håndkle. Dette vil holde røttene fuktig og beskyttet under transport. Hvis du er transplanting over korte avstander, dette er ikke nødvendig.

•Plant treet på den nye plasseringen. Sett røttene i hullet, spre dem hvis de utsettes, og fylle hullet med din plante jord. Hvis røtter er fortsatt innkapslet i en jord-ball, fyll jorden rundt at ballen. Når du fyller i hullet, pack jord ned med hendene å fjerne eventuelle luftlommer.

•Et furu treet (e) sjenerøst, før jorden er fuktig, men ikke våt. Opprettholde nivået av fuktighet mens furutrær etablere til det nye området. Konsekvent vanning nå vil gjøre transplantasjon mer vellykket.