Hvordan å transplantere trær i vinter

February 19

Hvordan å transplantere trær i vinter

Gartnere har mange grunner for transplanting trær. Uansett årsak, må transplanting gjøres riktig for å sikre treets overlevelse i sitt nye hjem. Svært store trær kan transplanteres på vanlig måte, men saplings og yngre trær kan være. Vinteren er den beste tiden å transplantere trær fordi de kjøligere Vær gir dem tid til å vokse nye røtter for å støtte løvverk våren.

Instruksjoner

•Dig en grøft ca 6 inches dyp og 4 inches bredt rundt treet omtrent to måneder før transplanting den. Start grøften direkte under det lengste tree armen og flytte i en sirkel rundt treet.

•Transplant treet i midten av oktober til begynnelsen av November, når været er konsekvent under ca 55 grader F men bakken har ikke frosset.

•Dig et hull på treet som er ca 3 fot dypt og 6 fot bred. Linje hullet med eldre kompost og fukte det lett med vann. Bland ca 5 lbs. mer av kompost med jord fra hullet.

•Skyv Spar måke i grøften i 45-graders vinkel med den spisse enden mot treet. Skyve ned håndtaket for å løsne røttene. Gjør alt dette rundt grøften. Skyv spade under kanten av løsnet røttene og trykk på håndtaket til treet kommer gratis.

•La roten ballen på en burlap sekk. Livet kantene på burlap og sette treet i en trillebår, få hjelp hvis nødvendig å løfte treet. Hjul treet til det nye stedet og Midtstiller den i hullet. Dekk røttene med jord og kompost blanding. Mulch med ca 1 tomme av kompost. Vann jord før det er vått, men ikke gjennomvåt. Vann denne måten hver tre dager før bakken fryser.

Tips og advarsler

  • Et tre som vil bli transplanted bør har utgytt bladene eller åpnet alle sine kongler viser dormancy.