Hvordan å transplantere skog bregner å Home Gardens

April 23

Hvordan å transplantere skog bregner å Home Gardens

Wild bregner kan være vanskelig å transplantere. Betingelsene som trives varierer fra Art til art. Det kan være ulovlig å transplantere noen arter skog, på grunn av tidligere over samlingen. alltid sjekk med din kommune wildlife avdeling før transplanting en bregne for å sikre at det er lovlig for deg å gjøre dette. Den beste tiden å transplantere en vill skog bregne er veldig tidlig om våren, umiddelbart etter de siste frost.

Instruksjoner

•Dig en grøft i en sirkel rundt den ville bregne, bruker en hage rorkulten eller hånd spade. Gjøre sirkelen minst 4 fot i diameter med bregne i sentrum.

•Dig under bregne med en spade, bruker grøften som utgangspunkt. Når du støter røtter, stopper grave horisontalt og få hole dypere. Forstyrre røttene så lite som mulig.

•Lever bregne til en presenning eller i en trillebår. Løsne ikke noen jord fra røttene.

•Velg et område i hagen din som ligner mest på det området som du fjernet det vill fern. Replikere beløpet med solskinn stedet får. Hvis jord i skogen fruktbare, Legg en 2-tommers laget av kompost og til det området før planting.

•Dig et hull dobbelt så stort som roten ballen, og bare så dypt. Lavere anlegget i hullet uten å forstyrre jord knyttet til røttene. Fylle hullet med jord og fast det forsiktig rundt foten av anlegget. Vann til jord bosetter.