Hvordan å transplantere Rose of Sharon

February 2

Hvordan å transplantere Rose of Sharon

Rose of Sharon busker eller trær, legge lyse farger til hagen din. Delikat bladene er en lys grønn. Blomstene blomstrer i mange farger. De er en meget hardfør plante, og krever lite omsorg, spesielt hvis de får lov til å vokse i trær. Bare en Rose of Sharon vil gi mange flere for verftet. Disse liten liten avkom er lett å transplantere et sted for ditt valg.

Instruksjoner

•Kontroller en eksisterende tre for den lille avkom som spire opp rundt dem. Når du ser dem voksende, la dem få flere inches høy.

•Trekk det lille spire ut av bakken. Dette er lett å gjøre, hvis anlegget er bare noen få inches høy. Den beste tiden å gjøre det er en rett etter en regn. Du kan også vann liten Rose of Sharon. Forstå anlegget på bakken og trekk forsiktig rett opp. Det vil komme ut av den våte bakken med røtter intakt.

•Decide der du vil den lille anlegg og grave et hull. Sett litt Rose of Sharon tilbake i jorden og pakke smusset rundt det.. Du kan sette et lite gjerde eller murstein rundt, inntil den blir stor nok til å se det bedre.

•Digging opp større Rose of Sharon busker krever bruk en liten spade. Busker som er 3 til 4 fot høy er lett gravd opp og transplantert. Grave i jorden flere inches av basen av bush hele veien rundt. Gjør dette rett etter en regn, eller vanning bush.

•Dig på skrå å komme under busker røttene. Grab bush på bakkenivå og trekk det forsiktig ut av smuss. Plante det i området du har valgt. Grave hullet i samme størrelse som den du gravd for å få anlegget ut av bakken.

•Et anlegget i sin nye plass. Gjødsel er ikke nødvendig, som denne bush er svært solid og vil vokse godt med nesten ingen hjelp fra deg. Du kan holde den toppet å gjøre det bush, eller du kan bare la det vokse til et naturlig ser tre. Det vil vokser veldig fort, så sørg for at stedet du vil tillate det å bush ut og skyte opp.

Tips og advarsler

  • Plant to små spirer i forskjellige farger i samme hullet og de vil vokse og bland fargene.
  • Transplantere disse liten spirer fra en venns yard er en flott måte å spare på landskapsarbeid.