Hvordan å transplantere Primroses i potter

June 17

Primrose er fellesnavnet for primula anlegget, som er tilgjengelig i mange varianter, og vokser 2 å 24 tommene lang. Denne populære vårblomst liker kjølig vær og blomstrer hele sommeren hvis været ikke slår tørre. Varmt og tørt føre primroses sovende eller dø. Primroses vokse i potter, som skaper en bevegelig fargeklatt.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes i potten med såpevann, og skyll den i en løsning av én del blekemiddel til ni deler vann. Dette Steriliserer beholderen slik plante sykdommer og skadedyr er eliminert. La potten air-dry så jord ikke vil holde seg til sidene. Hvis beholderen ikke har drenering hull, slå tre eller fire hull i bunnen.

•Mix fire deler potting jord, en del Torvmose og en del sand til å lage en godt drenering jord blanding. Fyll kjelen med jord, forlate et par inches plass fra kanten.

•Bruk en hand murskje å grave et hull i jorda som dyp og bred som primrose røttene. Legge til primrose på sin side, og klemme sidene av beholderen. Tips løsnet anlegget ut i håndflaten av hånden. Ikke dra anlegget av stilkene, siden dette kan bryte dem.

•Plasser primrose roten ballen i hullet, ta vare ikke for å dekke av anlegget. Fylle sidene av hullet med jord, og forsiktig fast jord rundt foten av anlegget for å holde det i posisjon. Ikke trykk ned jord og komprimere den.

•Plant andre primrose planter 3 til 6 inches hverandre i container gi potten en kikk. Fyll ut noen sunkne flekker med jord og vann jord rundt foten av plantene. Plasser de transplanterte primroses i et skyggefullt sted, og holde dem vannet mens den unge planter tilpasse.

Tips og advarsler

  • Primroses stopper blomstrende hvis de ikke er tatt vare på riktig måte. Knipe av brukt blomster og dø blader å stimulere vekst og produksjon av mer blomster.
  • Flytte primrose beholderen til et kjølig sted hvis blomster ser visnet selv etter blir vannet. Varme stopper primroses fra blomstrende og kan drepe planter.