Hvordan å transplantere morgen herligheter å en større pott

May 25

Hvordan å transplantere morgen herligheter å en større pott

Morgen herligheter er klatring, twining vinstokker trenger støtte for å øke. De vanligvis produserer blå, rosa eller lilla blomster i sen våren, sommeren og tidlig høst, avhengig av sorten og klima. Morgen herligheter er noen ganger invasiv i hagen, og plante dem i en beholder er en utmerket måte å holde dem. Du kan også legge til en potteplante morgensol på en terrasse for å gi skygge, om ønskelig. Transplantasjon liten barnehage transplantasjoner eller stiklinger du startet i plante Potter våren før planter trenger støtte.

Instruksjoner

•Fyll potten med potting jord, etterlot om lag 2 inches plass mellom rim og jord. Morgen herligheter tolerere de fleste typer potting jord, inkludert jord med lav fruktbarhet. Derfor kan du velge den minst kostbare potting jorden, om ønskelig.

•Sett inn et espalier eller vintreet støttesystem dypt ned i jorda slik den er sikker. Gjøre dette før transplanting morgensol. Sett inn støtte nær midten av potten. Det bør være høy nok til å romme morgensol variert. En 5 - eller 6-foot-tall støtte vil vanligvis være nok for en potteplante morgensol, men lese omsorg etiketten som kommer med anlegget å lære hvor høy den kan vokse.

•Ta morgensol ut av sin nåværende pott. Hvis jorden er fast på innsiden av potten, kjøre en kniv langs kantene mellom jord og pot å frigjøre den.

•Dig et hull i jorda store nok til å gjøre plass i morgensol og sin jord fra gamle potten. Morgen herlighet skal være rett foran støtte, så du vil plante den nær sentrum av potten. Pakke ned jorden rundt morgensol lett å fylle ut mellomrom i hullet.

•Et jord grundig så det er jevnt fuktig, men ikke mettet.