Hvordan å transplantere modne nelliker

December 10

Carnation er en av de eldste blomstene kjent, og er en favoritt i hagen. Ulike farger tilgjengelig gjøre nelliker et utmerket tillegg til landskapsarbeid blomstrer er langvarig og velduftende. Nelliker er lett å vokse og brukes ofte tørket ordninger og bryllupet buketter.

Instruksjoner

Hvordan å transplantere modne nelliker

•Dig hullene som du vil plassere nelliker. Hullene skal være dobbelt så lenge og dobbelt så stort som røttene på nelliker å bli transplantert. Space hullene 12 til 18 inches hverandre. Før planting, bland en kopp Universal gjødsel til jord du har fjernet fra hullet, blande det i godt.

•Velg planter fra hagen din som er 2 til 4 år. Bruker en hage spade, grave en sirkel i smusset rundt carnation. Bruker en spade, få tips under anlegget for å plukke opp roten, samt carnation. Når de er ute av jord, dividerer du dem ved roten. De fleste eldre planter kan deles inn i to eller tre mindre planter, avhengig av størrelsen.

•Legg en blanding av potting jord og gjødsel til hullet de modne carnation var i en av nelliker du atskilt kan gå tilbake i dette hullet. Den andre går i hullene du har forberedt på forhånd.

•Skyv jord tilbake rundt planter, men tamp ikke den tett. Vannet i nelliker grundig, men ikke slik de står i vann. Hvis været er veldig varmt, vann hver dag, og dette vil hjelpe dem å tilpasse seg sitt nye hjem. Hvis det er ikke ekstremt varm, men hver par dager vil være nok. I noen få uker, vil du nyte blomster på din nelliker.

Tips og advarsler

  • Fargen på en carnation kan endres ved å sette noen dråper av mat fargelegger i vann og dyppe blomstring til denne blandingen.
  • Hage varianter av nelliker avle vanligvis fra en høyde på 10 inches 20 tommer.
  • Når splitte nelliker, må du bruke beskjæringssakser eller en spade i stedet for hendene. Dette kan være vanskelig å bryte.