Hvordan å transplantere Kiwi Vines

June 14

Hvordan å transplantere Kiwi Vines

Kiwi frukt vokser på klatring vinstokker. Plantene vokser i en rekke klima, med hardfør varianter overlevende temperaturer så lav som minus 25 grader Fahrenheit. Unge vinstokker er mer utsatt for frost skade, særlig i sitt første år. Voksende dem i beholdere eller kjøpe barnehage-containerized planter og transplanting dem på forsommeren når all fare for frost er forbi minimerer frost skade trusselen. Forberede planting området før transplanting så kiwi frukt har alt den trenger å vokse friske og produsere godt.

Instruksjoner

•Spread et 2-tommers lag av kompost og 2 ounces av 10-10-10 gjødsel per vintreet over en godt drenering, full-Søn hage seng. Til kompost og gjødsel på toppen 8 inches jord.

•Dig planting hull til samme dybde som potten, men gjør det hullet brede dobbelt som av potten. Space hullene 10 fot fra hverandre foran et espalier, gjerde eller andre passende støttestruktur for vinrankene.

•Et jord i kiwi potten til fuktighet drenerer fra bunnen. Fjern vintreet og jord ballen fra potten.

•Still roten ballen i planting hullet så kiwi vintreet er på samme dybde det var i sin gryte. Fylle hullet rundt røttene med Haven jord.

•Et hagen seng umiddelbart etter transplantasjonen av kiwi vinrankene. Gi nok vann for å fukte Haven jord gjennom rotsonen av den nylig planter vinstokker.

Tips og advarsler

  • Kiwi frukt foretrekker jord med en pH mellom 5.5 og 7.0. Jord teste og endre sengen som anbefalt av testen før planting, om nødvendig. Senger som er vokst frukt eller grønnsaker i siste sannsynlig høst i riktig pH, hvorfor tester er ikke nødvendig.